Το μυστήριο με τη "Μήδεια" στη Γερμανία: Σκότωσε τα πέντε παιδιά της - Γιατί άφησε ζωντανό τον πρωτότοκο γιο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 13:54 Το μυστήριο με τη "Μήδεια" στη Γερμανία: Σκότωσε τα πέντε παιδιά της - Γιατί άφησε ζωντανό τον πρωτότοκο γιο (φωτο Reuters)

Γιατί έμεινε ζωντανός μόνο ο πρωτότοκος γιος της μάνας - "Μήδειας" που σκότωσε πέντε από τα έξι παιδιά της στη Γερμανία.

Σοκάρουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας στη Γερμανία, για τη φρικτή τραγωδία που σημειώθηκε στην πόλη Ζόλινγκεν, με μια 27χρονη να δολοφονεί τα πέντε από τα έξι παιδιά της και στη συνέχεια να επιχειρεί να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο "RTL" που επικαλείται πηγές της αστυνομίας, η 27χρονη δολοφόνησε τα παιδιά της δίνοντάς τους υπερβολική δόση χαπιών. Οι διασώστες που μπήκαν στο σπίτι που σημειώθηκε η τραγωδία, επιχείρησαν να επαναφέρουν τα παιδιά χωρίς επιτυχία.

Την αστυνομία για τις ανήκουστες δολοφονίες ενημέρωσε η γιαγιά των άτυχων παιδιών, αφού η κόρη της είχε διαπράξει το αποτρόπαιο έγκλημα και είχε αποπειραθεί, ανεπιτυχώς, να αφαιρέσει την ζωή της.

"Δεν θα με ξαναδείς, γιατί όλα μου τα αδέλφια είναι νεκρά"

Μυστήριο παραμένει ωστόσο, γιατί η μάνα - "Μήδεια" άφησε τον πρωτότοκο γιο της να ζήσει. Ο 11χρονος κατάφερε να φτάσει σώος και αβλαβής στο σπίτι της γιαγιάς του, η οποία εν συνεχεία ειδοποίησε τις αρχές.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 11χρονος, έστειλε ένα μήνυμα σε φίλο του που διέμενε σε διπλανό δημοσίευμα, στο οποίο του έλεγε "θέλω μόνο να σου πω ότι από δω και στο εξής δεν θα με ξαναδείς, γιατί όλα μου τα αδέλφια είναι νεκρά". Ο φίλος του μάλιστα δήλωσε ότι ο 11χρονος δεν έφερε κάποια σημάδια κακοποίησης, παρά έδειχνε ιδιαίτερα μελαγχολικός τον τελευταίο καιρό.

"Ο πατέρας είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει"

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο, η αστυνομία είχε κληθεί ξανά τον περασμένο Απρίλιο στο διαμέρισμα, καθώς ο πατέρας της οικογένειας είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει, απόπειρα που απέτρεψε η ίδια η μάνα.

Παρά τις προσπάθειες για να προσφέρουν βοήθεια στους δύο γονείς μετά την απόπειρα, το ζευγάρι δεν δέχτηκε. Ο πατέρας ακόμα δεν έχει πει λέξη για την αποτρόπαια πράξη στην οποία προέβη η μάνα των άτυχων παιδιών του.

Σε σοβαρή κατάσταση η "Μήδεια" - Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής

Η 27χρονη μάνα που σκότωσε τα ίδια της τα παιδιά νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της περιοχής, υπό στενή αστυνομική φρούρηση. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, στο νοσοκομείο βρίσκεται και ομάδα ψυχολόγων που την επιβλέπει.

Οι άντρες της γερμανικής αστυνομίας αναμένουν να πάρουν κατάθεση από την 27χρονη ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη να εξετάζουν γείτονες της οικογένειας για την εύρεση πιθανών μαρτύρων. Επίσης αναμένεται και η νεκροψία, για να διευκρινιστεί η ακριβής αιτία θανάτου των 3 κοριτσιών και των δύο αγοριών της 27χρονης.

Οι κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν να πιστέψουν το φρικαλέο περιστατικό που σημειώθηκε στον τόπο της. Συγκλονισμένοι γείτονες αλλά και κάτοικοι της πόλης αφήνουν λουλούδια έξω από το σπίτι που διέμενε η οικογένεια.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ανείπωτη τραγωδία στη Γερμανία με μια μάνα - "Μήδεια" να σκοτώνει πέντε από τα ανήλικα παιδιά της και στη συνέχεια να επιχειρεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας στις ράγες του τραίνου, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας "Bild".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την αστυνομία για τις ανήκουστες δολοφονίες ενημέρωσε η γιαγιά των άτυχων παιδιών, αφού η κόρη της είχε διαπράξει το αποτρόπαιο έγκλημα. Μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε στις Αρχές, είχε διαφύγει έχοντας μαζί της ακόμα ένα από τα παιδιά της.

Οι άντρες της αστυνομίας βρήκαν τα πτώματα των παιδιών που ήταν ηλικίας 1, 2, 3, 6 και 8 ετών, σε κτίριο της πόλης Ζόλινγκεν, που βρίσκεται λίγο έξω από το Ντίσελντορφ στη δυτική Γερμανία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η παιδοκτόνος μετά τις δολοφονίες, επιχείρησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στις γραμμές του τραίνου χωρίς ωστόσο να το καταφέρει αφού επιβίωσε και νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.

O 11 χρονος γιος της, τον οποίο είχε μαζί της μετά τις δολοφονίες και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα της παιδοκτόνου σκόπευε να σκοτώσει και αυτόν, είναι καλά στην υγεία του και φιλοξενείται στο σπίτι της γιαγιά του στην πόλη Μενχενγκλάντμπαχ.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση