Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν για Μόρια: Στέλνουμε αμέσως τον Μαργαρίτη Σχοινά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 15:09 Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν για Μόρια: Στέλνουμε αμέσως τον Μαργαρίτη Σχοινά (φωτο ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Συγκλονισμένη από τις εικόνες καταστροφής στη Μόρια και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν ανακοίνωσε την επείγουσα αποστολή στην περιοχή του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά.

Στη δήλωσή της για τη Μόρια η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν αναφέρει, συγκεκριμένα, τα εξής: “Ζήτησα από τον Αντιπρόεδρο Μαργαρίτη Σχοινά να ταξιδέψει στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατόν”.

Η ΕΕ είναι έτοιμη να παρέχει στήριξη τονίζει η πρόεδρος της Επιτροπής σε ανάρτησή της στο twitter και  υπογραμμίζει: “Είμαι βαθιά λυπημένη από τα γεγονότα της προηγούμενης νύχτας. Το Κολλέγιο των Επιτρόπων ενημερώθηκε σήμερα (σ.σ. 09.09.2020) το πρωί. Ζήτησα από τον αντιπρόεδρο, Μαργαρίτη Σχοινά να ταξιδέψει στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατό. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε, μαζί με τα κράτη – μέλη. Προτεραιότητά μας είναι ασφάλεια όσων έμειναν χωρίς στέγη”, καταλήγει η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ