Φρικιαστικό έγκλημα στη Ρωσία: Βίασε και τεμάχισε δύο ανήλικες αδελφές 8 και 13 ετών [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 00:07 Φρικιαστικό έγκλημα στη Ρωσία: Βίασε και τεμάχισε δύο ανήλικες αδελφές 8 και 13 ετών [Βίντεο]

Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος διατηρούσε σχέση με τη μητέρα των δύο κοριτσιών που βίασε και τεμάχισε

Φρικιαστικό έγκλημα έγινε στη Ρωσία, όπου άνδρας βίασε και τεμάχισε τις δύο ανήλικες κόρες της γυναίκας με την οποία διατηρούσε σχέση.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος Βιτάλι Μολχανόφ, που διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα, έχει καταγραφεί σε βίντεο την ώρα που βγαίνει από το σπίτι του, λίγο αργότερα αφού αφαίρεσε με τον πιο βάρβαρο τρόπο τη ζωή από τα δύο κοριτσάκια, ηλικίας 8 και 13 ετών.

Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι ο Μολχανόφ συζούσε με τα δυο μικρά κορίτσια και τη 40χρονη μητέρα τους, Βαλεντίνα Σαπρούνοβα, με την οποία είχαν γνωριστεί μέσω εφαρμογής γνωριμιών πριν από ένα μήνα. Ωστόσο, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η άτυχη μητέρα δεν γνώριζε για το εγκληματικό παρελθόν του συντρόφου της, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε δεκαετή κράτηση στις φυλακές για τον βιασμό και δολοφόνο παιδιών.

Μάλιστα, η 40χρονη μητέρα ήταν εκείνη που αντίκρισε πρώτη το αποτρόπαιο θέαμα των δυο κοριτσιών, όταν επέστρεψε από τη βάρδιά της σε νοσοκομείο της περιοχής. Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση