Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό του μετρό - Ένας άνδρας νεκρός

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 21:07 Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό του μετρό - Ένας άνδρας νεκρός

Νέος άνδρας έπεσε νεκρός έπειτα από επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό του μετρό της Λιόν στη Γαλλία το βράδυ του Σαββάτου.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, κοντά στα μεσάνυχτα στον σταθμό «Σταντ ντε Ζεράλντ» στο 7ο διαμέρισμα της πόλης της κεντρικής Γαλλίας.

Παρότι οι άνδρες των Πρώτων Βοηθειών βρέθηκαν άμεσα στο σημείο της επίθεσης με μαχαίρι, δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του άτυχου θύματος που τραυματίστηκε θανάσιμα. «Κατά την άφιξή τους, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τον θάνατο του θύματος, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης από μάρτυρες που βρέθηκαν εκεί», αναφέρουν οι Αρχές.

Δυο άτομα προσήχθησαν ως ύποπτοι για την επίθεση με μαχαίρι

Δύο άτομα «που θα μπορούσαν να συνδέονται με το περιστατικό» σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι μάρτυρες προσήχθησαν από τους αστυνομικούς που τους εντόπισαν σε κοντά στον σταθμό του μετρό μετά την επίθεση με μαχαίρι. Και οι δύο εντοπίστηκαν σε κατάσταση μέθης, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ των γαλλικών ΜΜΕ, είναι και οι δύο ξένης εθνικότητας και ηλικίας κοντά στα 30.

«Την φρίκη τους για τη δολοφονία» εξέφρασε με ανάρτησή της στο Twitter η Δήμαρχος του 7ο διαμερίσματος της Λιόν, Φανί Ντιμπό, που εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στους οικείους του θύματος. «Η βία αυτή δεν είναι ανεκτή, εμπιστεύομαι τις δυνάμεις επιβολής της Τάξης, προκειμένου να ρίξουν φως σε αυτό το δράμα» έγραψε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση