Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοκαριστικό βίντεο παράσυρσης πεζού με εγκατάλειψη – Η απίστευτη αποκάλυψη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 23:22 Σοκαριστικό βίντεο παράσυρσης πεζού με εγκατάλειψη – Η απίστευτη αποκάλυψη YouTube

Μία νεαρή γυναίκα οδηγός κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη ότι χτύπησε με το αυτοκίνητό της έναν 61χρονο άνδρα σε διάβαση πεζών και στη συνέχεια πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε από το σημείο του ατυχήματος.

Το περιστατικό το οποίο συνέβη στο Λέστερ της Αγγλίας και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, έκρυβε και μία συγκλονιστική αποκάλυψη. Ο 61χρονος που εγκαταλείφθηκε βαριά τραυματισμένος στην άσφαλτο είναι συγγενής της οδηγού, καθώς είναι πεθερός της!

Η 29χρονη οδηγός Fatheha Begum Abedin ήταν απρόσεκτη επειδή χρησιμοποιούσε το τηλέφωνό της. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε, επίσης, ότι μετά το ατύχημα που προκάλεσε, διέγραψε 32 μηνύματα από το κινητό της.

Το δικαστήριο του Λέστερ καταδίκασε την Abedin σε 18 μήνες φυλακή για πρόκληση σοβαρού τραυματισμού από επικίνδυνη οδήγηση και παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης, ενώ της απαγορεύτηκε να οδηγήσει για δύο χρόνια.

Από την πρώτη στιγμή που οι Αρχές του Λέστερ έφτασαν στα ίχνη της χάρις στο βίντεο της κάμερας ασφαλείας, η 29χρονη σκαρφιζόταν συνεχώς ψέμματα για να αποφύγει τις συνέπειες, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Δείτε το βίντεο του ατυχήματος που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας:

Αρχικά η 29χρονη Fatheha Begum Abedin επέμενε ότι δεν γνώριζε τίποτε για το τροχαίο, στο St Peter’s Road το απόγευμα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου 2018.

Στη συνέχεια είπε ότι μπορεί να είχε εμπλακεί, αλλά είχε υποστεί μερική απώλεια συνείδησης (…) που προκλήθηκε από κρίση άσθματος, που σημαίνει ότι δεν είχε καμία ανάμνηση του συμβάντος.

Αργότερα ισχυρίστηκε ότι η ζημιά που έγινε στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου της έγινε από κλέφτες που το διέρρηξαν για να πάρουν το τηλέφωνό της.

Εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη (16.09.2020) – υποστηριζόμενη από μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του πεθερού της – για να καταδικαστεί.

Πριν ανακοινώσει την ποινή, ο δικαστής Ρόμπερτ Μπράουν παρουσίασε μία χρονολογία του περιστατικού:

Είπε ότι η 29χρονη Adedin έφυγε από το σπίτι της στην Evington Street γύρω στις 6.15 μ.μ. τη Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018. Ταυτόχρονα, ο πεθερός της έφευγε κι αυτός από το ίδιο (!) σπίτι για να επισκεφτεί έναν συγγενή, ο οποίος ζούσε κοντά. Τα υπόλοιπα είναι πλέον ιστορία…

Ο πεθερός της “κληρονόμησε” σοβαρά τραύματα, συμπεριλαμβανομένης μιας σπασμένης λεκάνης από την απροσεξία της ίδιας της νύφης του!

πηγή: dailymail.co.uk