Νίκη για την Κέιτ Μίντλετον: "Έθαψε" το δυσφημιστικό δημοσίευμα που την κατέστρεφε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 11:51 Νίκη για την Κέιτ Μίντλετον: "Έθαψε" το δυσφημιστικό δημοσίευμα που την κατέστρεφε

Η ανορεξική και αδίστακτη Κέιτ Μίντλετον, τα ψεύτικα χαμόγελα και τα... μέντιουμ.

Ένα "σκληρό, ντροπιαστικό και ντροπιαστικό" άρθρο του περιοδικού Tatler άναψε φωτιές στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας τον περασμένο Ιούνιο. Το εν λόγω δημοσίευμα επιχειρούσε να καταστρέψει την πολύ καλή εικόνα που έχει στους Βρετανούς πολίτες η Κέιτ Μίντλετον.

Σε αυτό η Κείτ περιγραφόταν ως σκληρή, σνομπ, σνομπ και αδίστακτη ενώ αναφέρονταν λεπτομέρειες για την οικογένειά της, που δεν ήταν καθόλου τιμητικές.

Το άρθρο ξεκινούσε με τον τίτλο Αικατερίνη η Μεγάλη, και πρόθεσή του ήταν να δείξει ότι η Κέιτ θα σταθεί επάξια στον ρόλο της βασίλισσας, όταν έρθει η ώρα. Μάλιστα, στο εξώφυλλο είχε την Κέιτ και τον Γουίλιαμ στο κόκκινο χαλί από την εμφάνισή τους στα βραβεία Bafta 2019.

KATE MIDDLETON

Όμως, οι προθέσεις του άρθρου προφανώς δεν ήταν καλές, και κάποια αποσπάσματα θεωρήθηκαν αρνητικά από το παλάτι.

KATE MIDDLETON

"Έχω περάσει αρκετό χρόνο δίπλα στην Κέιτ και είναι αδίστακτη", ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του παλατιού, "δεν υπάρχει πάνω της τίποτα που να συμπαθήσεις ή να αντιπαθήσεις. Είναι αποφασισμένη να επιβιώσει χωρίς κανένα δισταγμό, ακριβώς όπως ο Οίκος των Ουίνδσορ. Γι’ αυτό και είναι τόσο κατάλληλη. Νομίζω ότι σκύβει το κεφάλι γιατί το έπαθλο να γίνει βασίλισσα είναι τόσο σημαντικό. Φαίνεται να έχει ως παράδειγμα τη Βασίλισσα και τώρα μιλάει όπως η Βασίλισσα" ανέφερε.

kate middleton

Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ ζήτησαν να αποσυρθεί το εν λόγω δημοσίευμα από τη δημοσιότητα και απείλησαν να κινηθούν νομικά κατά του περιοδικού που περιλάμβανε μια σειρά από ανακρίβεις και ψευδείς δηλώσεις.

Τελικά, η βίβλος των γαλαζοαίματων αναγκάστηκε να κόψει μεγάλα αποσπάσματα από το άρθρο του για τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, και ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι όντως περιείχε πολλά ψευδή στοιχεία.

KATE MIDDLETON

Οι απειλές των δικηγόρων

Σύμφωνα με την Mail on Sunday, το Παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε εντολή στους δικηγόρους του να απαιτήσουν από το περιοδικό να σβήσει τα εν λόγω αποσπάσματα, καθώς μετέφεραν ανακρίβειες. Αρχικά το Tatler αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή, αλλά τελικά η ηλεκτρονική του έκδοση συμμορφώθηκε και τα διέγραψε.

KATE MIDDLETON

Τι διέγραψε το περιοδικό

Στις διαγραμμένες παραγράφους περιλαμβάνονται ισχυρισμοί ότι ο Γουίλιαμ είχε εμμονή με τη πεθερά του, Κάρολ Μίντλετον, 65 ετών, η οποία είναι "φοβερά σνομπ" και ότι η αδελφή της Κέιτ Πίππα, 37 ετών, το παίζει γαλαζοαίματη και προσπαθεί σκληρά για να την βλέπουν έτσι.

Ακόμα, το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Γουίλιαμ λατρεύει να περνάει χρόνο με τη μαμά της Κέιτ, καθώς ο ίδιος έχασε τη μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στα εφηβικά του χρόνια.

Η ανορεξική Κέιτ και τα... μέντιουμ

Επιπλέον, αμφιλεγόμενες πηγές του δημοσιεύματος ανέφεραν ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ πήγαιναν σε μέντιουμ:

"Είναι τρυφερό ότι, ακολουθώντας το πνεύμα της Νταϊάνα, τόσο ο Γουίλιαμ όσο και η Κέιτ συμβουλεύονται μέντιουμ. Ένα μέντιουμ που πήγε στο παλάτι του Κένσινγκτον για να τους κάνει να "επικοινωνήσουν” μαζί της, είπε ότι ο Γουίλιαμ είναι "ανοιχτόκαρδος και αξιαγάπητος”. Η Κέιτ, αν και επιμελώς ευγενής, ήταν πιο "κλειστή”. Μήπως απλώς συμμετείχε για να ικανοποιήσει τον σύζυγό της;"

KATE MIDDLETON PRINCE WILLIAM

Σε άλλο σημείο, το δημοσίευμα ανέφερε ότι η Κέιτ έχει "αδυνατίσει επικίνδυνα", θυμίζοντας την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία αντιμετώπιζε διατροφικές διαταραχές λόγω των προβλημάτων στον γάμο της με τον Κάρολο.

Ακόμα υπονοούσε ότι από τους παράγοντες που έχουν κουράσει την Κέιτ είναι οι υποχρεώσεις της ως μητέρα τριών παιδιών, η πίεση από το Megxit και οι επιλέον δραστηριότητες που αναγκάστηκε να αναλάβει εξαιτίας του.

KATE MIDDLETON

Πηγή: thetoc.gr

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση