Εμμονικός Ερντογάν: Τρέμει μην τον δηλητηριάσουν - Έχει ειδικό εργαστήριο ανάλυσης τροφίμων [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 19:58 Εμμονικός Ερντογάν: Τρέμει μην τον δηλητηριάσουν - Έχει ειδικό εργαστήριο ανάλυσης τροφίμων [Βίντεο]

Αλλάζουν την καθημερινότητά του οι φοβίες που έχει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Εμμονές που αλλάζουν την καθημερινότητα έχει ο Ρετζ'επ Ταγίπ Ερντογάν καθώς ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να μην...δηλητηριαστεί! Μάλιστα, όπως έχει χαρακτηριστικά δηλώσει ο προσωπικός του γιατρός, "συνήθως οι εξέχουσες προσωπικότητες αυτές τις ημέρες δεν δολοφονούνται με σφαίρες αλλά μέσω δηλητηρίασης".

Κάθε γεύμα του Τούρκου προέδρου δοκιμάζεται αυστηρά τόσο όταν βρίσκεται στην Τουρκία όσο και όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό για τον φόβο μίας απόπειρας δολοφονίας, έχει δηλώσει ο προσωπικός του γιατρός. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένα ειδικό εργαστήριο ανάλυσης τροφίμων έχει κατασκευαστεί στο προεδρικό παλάτι του Ερντογάν για να βεβαιωθεί ότι όλα τα φαγητά του είναι ασφαλή για κατανάλωση.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο από μια επίσκεψη του Ερντογάν σε φούρνο, που ενώ μοιράζει κουλούρια στον κόσμο ο ίδιος δεν τρώει.

Δείτε το βίντεο του MEGA:

Ο Τσεβέτ Ερντόλ έχει στο παρελθόν δηλώσει ότι στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κάθε πιάτο εξετάζεται από ιατρικά καταρτισμένους επαγγελματίες. Υπάρχει επίσης μια πενταμελής ομάδα έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται σε υπηρεσία στο φρουρούμενο παλάτι 24 ώρες το 24ωρο, αναλύοντας ό, τι τρώει και πίνει ο Ερντογάν.Εξετάζονται η ακτινοβολία, τα χημικά, τα βαρέα μέταλλα και τα βακτήρια σε τρόφιμα και ποτά.

"Ευτυχώς, δεν έχουμε μέχρι στιγμής σοβαρά περιστατικά", είχε πει ο Ερντόλ, προσθέτοντας ότι το φαγητό αγοράζεται μόνο από αξιόπιστες πηγές, ενώ τη διατροφή του Ερντογάν στο παλάτι την έχει αναλάβει ο προσωπικός του σεφ Σεζαΐ Ερντογάν.

Τον κατηγορούν για μεγαλομανία

Ωστόσο, οι αντίπαλοι του Ερντογάν τον κατηγορούν ότι αυξάνει τη μεγαλομανία του, και πως οι αρχές δημιουργούν μια λατρεία προσωπικότητας γύρω από τον άνθρωπο που κυβερνά την Τουρκία είτε ως πρόεδρος είτε πρωθυπουργός από το 2003.

Ερντογάν
Οι απόπειρες σε βάρος τούρκων προέδρων

Πάντως, ο όγδοος πρόεδρος της Τουρκίας, Turgut Ozal, επέζησε από μια απόπειρα δολοφονίας το 1988 όταν ένας δεξιός ένοπλος τον πυροβόλησε σε συνέδριο κόμματος. Τα μέλη της οικογένειας από καιρό πιστεύουν ότι ο Οζάλ, ο οποίος πέθανε στο γραφείο το 1993 από άγνωστη αιτία, δηλητηριάστηκε, αλλά δικαστήριο το 2012 απέκλεισε τη δυνατότητα.

Όπως αναφέρει ο Guardian, ο πέντε φορές πρωθυπουργός Μπουλέντ Έτσεβιτ, ο οποίος πέθανε το 2006, επέζησε από εννέα απόπειρες δολοφονίας, κυρίως στη Σμύρνη και τη Νέα Υόρκη, όπου οι σφαίρες πέρασαν ξυστά.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση