Peugeot: Η μάρκα με την καλύτερη εικόνα στη συνείδηση των πελατών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 11:25 Peugeot: Η μάρκα με την καλύτερη εικόνα στη συνείδηση των πελατών

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στην Γαλλία από τη YouGov, η Peugeot είναι η μάρκα με την καλύτερη εικόνα στη συνείδηση των Γάλλων πολιτών ξεπερνώνας κατά πολύ τους Γεερμανούς Κατασκευαστές.

Η YouGov είναι μία διεθνής εταιρία έρευνας αγοράς η οποία ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με παρουσία σε 21 χώρες και πάνελ συνεργατών 9+ εκατομμυρίων διαθέτει ενα απο τα μεγαλύτερα δίκτυα έρευνας παγκοσμίως.

Η συγκεκριμένη έρευνα έγινε με σκοπό να σκιαγραφήσει το προφίλ των πελατών της κάθε μάρκας αυτοκινήτου και διεξήχθη σε ένα πολύ αντιπροσωπευτικό δείγμα Γάλλων πολιτών.

Ο λόγος για τον οποίο η Peugeot, με σημαντική απόσταση απο τους γερμανούς ανταγωνιστές, αναδείχθηκε η κορυφαία εταιρία, είναι το γεγονός οτι είναι η μάρκα η οποία προσαρμόζεται καλύτερα στις ανάγκες της οικογένειας - κάτι που εκτιμάται απο το 79% του συνόλου των ερωτηθέντων.

H προτίμηση του κοινού στην Peugeot επετεύχθη λόγω του μοναδικού της σχεδιασμού, της ασυμβίβαστης εμπειρίας οδήγησης, της αξιοπιστίας, της ποιότητας υψηού επιπέδου καθώς και πλήθος άλλων παραγόντων που έχουν κάνει την γαλλική μάρκα σημείο αναφοράς τα τελευταία 210 χρόνια.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση