Κορωνοϊός: Σε καραντίνα η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Ήρθε σε επαφή με κρούσμα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 11:34 Κορωνοϊός: Σε καραντίνα η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Ήρθε σε επαφή με κρούσμα

Σε απομόνωση μπαίνει από σήμερα Δευτέρα η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα ότι θα τεθεί σε αυτοαπομόνωση έως την Τρίτη, καθώς συμμετείχε σε συνάντηση με πρόσωπο που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

"Ενημερώθηκα ότι συμμετείχα σε μια συνάντηση την περασμένη Τρίτη στην οποία παρευρέθη ένα πρόσωπο που χθες βρέθηκε θετικό στην COVID-19", ανέφερε η φον ντερ Λάιεν σε ανάρτησή της στο Twitter.

"Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, συνεπώς θέτω τον εαυτό μου σε αυτοαπομόνωση έως αύριο το πρωί. Βρέθηκα αρνητική την Πέμπτη και θα υποβληθώ και πάλι σε τεστ σήμερα".

Η ανακοίνωση πως η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μπαίνει σε καραντίνα έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, καθώς η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Πέμπτη και την Παρασκευή ήρθε σε επαφή με τους ηγέτες της ΕΕ στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση