Ο Ντόναλντ Τραμπ βαριέται – Λέει ψέματα στους γιατρούς για να βγει από το νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 12:47 Ο Ντόναλντ Τραμπ βαριέται – Λέει ψέματα στους γιατρούς για να βγει από το νοσοκομείο

Πολλές είναι οι αποκαλύψεις που κάνουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ντόναλντ Τραμπ. Wall Street Journal, New York Times και Washington Post δεν καταπίνουν αμάσητα όσα λέει επίσημα ο Λευκός Οίκος για την υγεία του Προέδρου. Ήξερε πολύ νωρίτερα ότι είναι θετικός!

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, βαριέται στο νοσοκομείο και έχει κουραστεί να βλέπει στην τηλεόραση να ασχολούνται όλοι με την ασθένειά του από τον κορωνοϊό. Η φράση αυτή βγαίνει από το χείλη συμβούλων του Αμερικανού Προέδρου και μάλιστα σύμφωνα με τους ίδιους έχει πει ότι θέλει να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο σήμερα κιόλας μετά και το παράθυρο που άνοιξαν οι γιατροί του για εξιτήριο.

Όμως, σύμφωνα με την Washington Post, κάποιοι από τους συμβούλους του πιστεύουν ότι τα κίνητρά του είναι πολιτικά ελάχιστες εβδομάδες πριν από τις εκλογές.

Οι βοηθοί του Τραμπ όμως ανησυχούν ότι ένα εξιτήριο τόσο γρήγορα για τον Αμερικανό Πρόεδρο, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ για την υγεία του και ίσως η έξοδός του από το νοσοκομείο να κρατήσει πολύ λίγο και μπορεί να υποτροπιάσει και να αναγκαστεί να επιτρέψει στο Γουόλτερ Ριντ.

Δυο άνθρωποι πολύ κοντά στον Τραμπ είπαν στους New York Times ότι ο Πρόεδρος ανυπομονεί να βγει από το νοσοκομείο.

Ο Πρόεδρος είναι εξοργισμένος με την κάλυψη που γίνεται από την τηλεόραση της ασθένειάς του και πολύ περισσότερο με τις φήμες ότι θα μεταφέρει τις αρμοδιότητές του στον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, λένε σύμβουλοί του.

Κάποιοι άλλοι φοβούνται ότι είναι ικανός να πιέσει τους γιατρούς ακόμα και να τους παραπλανήσει για το πως αισθάνεται προκειμένου να δώσουν το ΟΚ να βγει από το νοσοκομείο.

Κάποιοι άλλοι φοβούνται ότι αν δεν βγει σήμερα από το νοσοκομείο οι φήμες για το πως είναι στ΄αλήθεια η η κατάσταση της υγείας του θα οργιάσουν.

Wall Street Journal: Είχε θετικό rapid test και εκείνος έδινε συνέντευξη στο FOXNEWS

Ο Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας, δεν αποκάλυψε το αποτέλεσμα από ένα rapid τεστ, που βγήκε θετικό, αναμένοντας το τεστ επαλήθευσης των προηγούμενου αποτελέσματος.

Ο Τραμπ ήξερε ότι είναι θετικός στον ιό το απόγευμα της Πέμπτης, προτού εμφανιστεί στο τηλεοπτικό δίκτυο «Fox News» και δεν αποκάλυψε το αποτέλεσμα του rapid τεστ, όπως υποστηρίζει η αμερικανική εφημερίδα. «Αντ’ αυτού, επιβεβαίωσε προηγούμενες αναφορές ότι μία από τις κορυφαίες βοηθούς του ήταν θετική στο νέο κορονοϊό, με τον ίδιο να αναφέρει ότι αναμένει τα αποτελέσματα».

«Θα κάνω τεστ απόψε ή αύριο το πρωί» είπε ο κ. Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Ξημερώματα Παρασκευής ο πρόεδρος έγραψε στο Twitter ότι είχε βρεθεί θετικός στον ιό.

Politico: Βγαίνει μπροστά ο αντιπρόεδρος Πενς

Ο Μαικ Πενς είναι η γραμμή άμυνας των Ρεπουμπλικάνων μεταξύ του αρχιστράτηγου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων και προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και της Δημοκρατικής προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, ενώ αναμένεται να αναχωρήσει από την Ουάσινγκτον για μία τετραήμερη προεκλογική εκστρατεία, εν μέσω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει το Τραμπ.

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος θα ταξιδέψει σήμερα στη Γιούτα, καθώς ο ίδιος βρίσκεται στην πρώτη θέση της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον. Πρόκειται για τον πιο υψηλόβαθμο αντικαταστάτη για την επανεκλογή του προέδρου Τραμπ, σε μία περίοδο, κατά την οποία, οι δύο άντρες είναι αμφίβολο ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν κάποια άλλη έκτακτη κατάσταση, μετά την θετική διάγνωση του Τραμπ για την πανδημία COVID-19, σχολιάζει το POLITICO.

Μετά από μήνες προεκλογικής εκστρατείας σε χαμηλή ένταση – από το χαιρετισμό ψηφοφόρων σε δείπνα τοπικών προεκλογικών εκστρατειών, μέχρι τις ομιλίες σε βιομηχανικούς εργάτες περιοχών που υποφέρουν από την υποβάθμιση της βιομηχανικής δραστηριότητας (the Rust Belt), ο αντιπρόεδρος Πενς θα έρθει στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, μέσω της τηλεμαχίας με τη Δημοκρατική υποψήφια για την αντιπροεδρία Κάμαλα Χάρις, μία προεκλογική εκστρατεία στην Αριζόνα για να γίνει η Αμερική Πάλι Μεγάλη (MAGA), αλλά και μία σύντομη στάση στην πολιτεία του, την Ιντιάνα, όπου θα ψηφίσει για τις προεδρικές εκλογές του 2020, μέσω της διαδικασίας της πρώιμης ψηφοφορίας.

Ένα μήνα πριν από τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος θα κάνει μία προσπάθεια της τελευταίας στιγμής, προκειμένου να διασώσει την υποψηφιότητά του, με στόχο την επανεκλογή του Τραμπ.

Πιέζεται να μείνει στην Ουάσινγκτον 

Ο ίδιος, έχει επιδείξει ένα θετικό πρόσωπο σχετικά με την εκπροσώπηση της αντιπροεδρίας των ΗΠΑ για τους Ρεπουμπλικάνους, σε μία περίοδο ουσιαστικής αστάθειας, παρά την πίεση που δέχεται από τον Λευκό Οίκο, αλλά και πολιτικούς συμμάχους του, ώστε να παραμείνει στην Ουάσινγκτον, μέχρι την πλήρη ανάρρωση του Τραμπ.

Παρά τις πιέσεις για να παραμείνει εντός της Ουάσινγκτον, οι σύμμαχοι του Πενς αφήνουν να εννοηθεί ότι ο ίδιος είναι φτιαγμένος για μία στιγμή όπως αυτή, με δεδομένο το κατευναστικό ταμπεραμέντο του, την αντίληψη των κινήσεων της κυβέρνησης Τραμπ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, αλλά και της σταθερής αφοσίωσής του, στον πρόεδρο Τραμπ.

Ωστόσο, άλλοι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Πενς παραπονέθηκαν για την απόφαση του να πετάξει προς τη άλλη άκρη των ΗΠΑ, ενώ ο αρχιστράτηγος των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων παραμένει στο νοσοκομείο, ενώ αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης, έχουν λάβει περιορισμένες ενημερώσεις για την κατάσταση της υγείας του.

Οι ίδιοι, υποστηρίζουν ότι τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται για την προστασία του αντιπροέδρου στις προεκλογικές εκστρατείες, είναι τα ίδια που απέτυχαν να προστατεύσουν τον πρόεδρο Τραμπ, από την έκθεσή του, στο νέο κορωνοϊό.

Πηγή: Newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση