Υπόθεση Μαντλίν: "Τα ενοχοποιητικά στοιχεία... αθωώνουν τον 43χρονο", λέει ο δικηγόρος του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 19:16 Υπόθεση Μαντλίν: "Τα ενοχοποιητικά στοιχεία... αθωώνουν τον 43χρονο", λέει ο δικηγόρος του

"Ο πελάτης μου δεν διέπραξε αυτό το έγκλημα", λέει ο δικηγόρος του Γερμανού παιδόφιλου για την αρπαγή και δολοφονία της μικρής Μαντλίν.

Ο δικηγόρος του Γερμανού παιδόφιλου Κρίστιαν Μπρίκνερ, κύριου υπόπτου για τη δολοφονία της Μαντλίν ΜακΚάν, ισχυρίζεται ότι ο 43χρονος δεν την απήγαγε και τα τηλεφωνικά του αρχεία, όχι μόνο δεν τον ενοχοποιούν, αλλά αντιθέτως... αποδεικνύουν την αθωότητά του.

Ο Φρίντριχ Φάλσερ δηλώνει ότι οι μαρτυρίες από την εξαφάνιση παιδιού αποκαλύπτουν ένα "παράθυρο" 90 δευτερολέπτων, στο οποίο θα μπορούσε να απαχθεί η 3χρονη τόυτε Μαντλίν από το παραθεριστικό διαμέρισμα της Πράια ντα Λουζ στην Πορτογαλία, όπου διέμενε με την οικογένειά της.

Η γερμανική αστυνομία αναφέρει ότι τα τηλεφωνικά αρχεία τοποθετούν τον Μπρίκνερ στην περιοχή του τουριστικού θέρετρου τη στιγμή της απαγωγής, αλλά δεν έχουν εντοπίσει την τοποθεσία.

Ο δικηγόρος του Μπρίκνερ δήλωσε ότι έχει μετρήσει το χρονικό διάστημα που θα χρειαζόταν για να ταξιδέψει ο 43χρονος από διάφορες τοποθεσίες στο θέρετρο όπου βρισκόταν προς το διαμέρισμα, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει χωρίς να συλληφθεί.

Μιλώντας στη Daily Mirror, επέμεινε: "Ο πελάτης μου δεν διέπραξε αυτό το έγκλημα".

Οι Γερμανοί εισαγγελείς από την άλλη πλευρά, επιμένουν ότι έχουν περισσότερα ενοχοποιητικά στοιχεία που προς ώρας δεν αποκαλύπτουν.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση