Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Μπερμπάντης» σύζυγος είπε ότι είχε δουλειά εκτός πόλης και... πήγε να παντρευτεί – Του τη χάλασε η γυναίκα του!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 10:20 «Μπερμπάντης» σύζυγος είπε ότι είχε δουλειά εκτός πόλης και... πήγε να παντρευτεί – Του τη χάλασε η γυναίκα του!

Μια τραγελαφική ιστορία έζησαν οι καλεσμένοι ενός γάμου στη Ζάμπια, στον οποίο η σύζυγος του μέλλοντος γαμπρού «έκανε ντου» και διέλυσε τη... σεμνή τελετή!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, η έξαλλη σύζυγος μπαίνει στην εκκλησία κρατώντας τα παιδιά της και απαιτεί να σταματήσει η τελετή καθώς είναι παντρεμένη με τον μέλλοντα γαμπρό και νόμιζε ότι «ήταν εκτός πόλης για κάποια δουλειά»!

Η ανακοίνωση προκάλεσε αμηχανία στους καλεσμένους, ο γαμπρός κοιτούσε τη γυναίκα του (τη νυν) σκεπτικός και η νύφη ήταν ανέκφραστη,

«Αυτός ο άνδρας είναι ο σύζυγός μου. Δεν έχουμε χωρίσει και δεν έχουμε τσακωθεί. Δεν ξέρω τι συμβαίνει εδώ» συνέχισε η γυναίκα.

Το βίντεο ολοκληρώνεται προτού λυθεί η... διαφωνία, αλλά σύμφωνα με αναφορές που επικαλείται η Daily Mail, ο γαμπρός μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Η μέλλουσα νύφη φέρεται να γνώριζε ότι ο γαμπρός ήταν ήδη παντρεμένος.

πηγή: reader.gr