Κορωνοϊός: Αυτή η φωτογραφία δίνει ελπίδα σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 13:54 Κορωνοϊός: Αυτή η φωτογραφία δίνει ελπίδα σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο

Ο Dr Samer Cheaib είναι γυναικολόγος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Την ώρα που έφερε στο φως ακόμα ένα μωράκι κάποιος τράβηξε μια φωτογραφία για να καταγράψει την μεγάλη αυτή στιγμή. Και δεν φανταζόταν ότι η φωτογραφία αυτή θα έκανε πολλούς να χαμογελάσουν την εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στην φωτογραφία, ο Dr Cheaib κρατάει ψηλά το μωρό αλλά το πιτσιρίκι έχει γαντζωθεί από τη μάσκα του με το αριστερό του χέρι! Είχε τόση δύναμη μάλιστα που του τράβηξε τη μάσκα από το πρόσωπό του με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί όχι μόνο το πρόσωπο του γιατρού αλλά και ένα τεράστιο χαμόγελο!

Ο γιατρός πόσταρε την φωτογραφία στα social media και έγινε πανζουρλισμός. Η φωτογραφία είναι πραγματικά εντυπωσιακή αλλά το ίδιο και η λεζάντα που την συνοδεύει. Έγραψε ο γιατρός: «Το είχαμε ανάγκη αυτό το σημάδι ότι θα βγάλουμε σύντομα τις μάσκες».

Πάνω από 13.000 σχόλια ζητούν η φωτογραφία αυτή να γίνει η φωτογραφία της χρονιάς. Κι αυτό γιατί δίνει ελπίδα σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση