Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τραμπ απείλησε τους Αμερικανούς ότι αν ο Μπάιντεν εκλεγεί θα ακυρώσει τα Χριστούγεννα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 12:57 Ο Τραμπ απείλησε τους Αμερικανούς ότι αν ο Μπάιντεν εκλεγεί θα ακυρώσει τα Χριστούγεννα

Ανέβηκε σε άλλο... level o Ντόναλντ Τραμπ. Σε μία ακόμα από τις μνημειώδης δηλώσεις και τοποθετήσεις που κάνει, είπε πως αν εκλεγεί ο Τζον Μπάιντεν θα καταργήσει τα... Χριστούγεννα!

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «απείλησε» τους Αμερικανούς ότι ο Μπάιντεν αν εκλεγεί στις επερχόμενες εκλογές, θα καταργήσει τα… Χριστούγεννα.

Η μνημειώδης αυτή δήλωση έγινε στην ομιλία του στην πόλη Κάρσον της Νεβάδα. Το θέμα όμως είναι ότι μέσα στον οίστρο και την υπερβολή που τον διακατέχει τελευταία, ξέχασε ότι και αν ακόμα εκλεγεί ο Μπάιντεν, δεν θα αναλάβει πριν από τις 20 Ιανουαρίου καθήκοντα και τα Χριστούγεννα θα είναι ούτως ή άλλως ο Τραμπ...

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Η πόλη Κάρσον θα γίνει πόλη-φάντασμα. Αν έρθει ο Μπάιντεν, το Κάρσον θα γίνει πόλη-φάντασμα. Και τα Χριστούγεννα θα ακυρωθούν.»

Όμως δεν αρκέστηκε εκεί, καθώς κατηγόρησε τον Δημοκρατικό αντίπαλό του για την προεδρία, ακόμα και για τα lockdowns του κορονοϊού.

πηγή: gazzetta.gr