Αρθρογράφος του New Yorker αυνανιζόταν σε επαγγελματική σύσκεψη στο Zoom

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 14:04 Αρθρογράφος του New Yorker αυνανιζόταν σε επαγγελματική σύσκεψη στο Zoom

Το περιοδικό New Yorker ανέστειλε τη συνεργασία του με τον αρθρογράφο Jeffrey Toobin, καθώς φέρεται να αυνανίστηκε κατά τη διάρκεια επαγγελματικής βιντεοκλήσης στο Zoom.

Το περιοδικό New Yorker ανακοίνωσε πως ανέστειλε τη συνεργασία του με έναν από τους μακροχρόνιους συγγραφείς του, τον νομικό εμπειρογνώμονα Jeffrey Toobin, καθώς ερευνά μια αναφορά κατά την οποία φέρεται να αυνανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής σύσκεψης στο Zoom.

Σύμφωνα με τον The Guardian, εκπρόσωπος του περιοδικού δήλωσε χαρακτηριστικά πως "ο Toobin έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ ερευνούμε το θέμα", ενώ στους εργαζόμενους του περιοδικού στάλθηκε e-mail που ανέφερε: "Όπως ίσως έχετε διαβάσει σε διάφορες ειδήσεις, ένας από τους συγγραφείς μας, ο Jeffrey Toobin, τέθηκε σε αναστολή μετά από ένα περιστατικό σε μια κλήση Zoom την περασμένη εβδομάδα. Να είστε βέβαιοι ότι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη αυτά τα θέματα και ότι το εξετάζουμε".

Σε δήλωσή του τη Δευτέρα (19/10), ο Toobin απολογήθηκε, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν, αναφέροντας:

"Έκανα ένα ντροπιαστικό και ηλίθιο λάθος, πιστεύοντας ότι ήταν κλειστή η κάμερα. Ζητώ συγνώμη από τη γυναίκα μου, την οικογένειά μου, τους φίλους και τους συναδέλφους μου. Νόμιζα ότι είχα θέσει σε σίγαση την κάμερα του Zoom, νόμιζα ότι κανείς στην κλήση δεν μπορούσε να με δει".

Ο Toobin είναι ένας από τους πιο γνωστούς νομικούς αναλυτές των μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ. Εργάστηκε για το New Yorker για περισσότερα από 25 χρόνια και είναι επίσης ανώτερος νομικός αναλυτής στο CNN, ενώ το εν λόγω περιστατικό φέρεται να έγινε στις αρχές Οκτωβρίου.

Η διαδικτυακή κλήση φέρεται να περιελάμβανε υπαλλήλους του περιοδικού, καθώς και προσωπικό από το WNYC, έναν σταθμό της Νέας Υόρκης και τον μητροπολιτικό σταθμό που είναι μέρος του New York Public Radio.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση