Πυροβόλησε στο κεφάλι την πρώην του βλέποντάς τη να φεύγει με τη νέα της σχέση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 20:44 Πυροβόλησε στο κεφάλι την πρώην του βλέποντάς τη να φεύγει με τη νέα της σχέση

Ο 21χρονος Τεξανός παραμένει ασύλληπτος - Η κοπέλα έχασε τη ζωή της στο νοσοκομείο

Ένας άντρας από το Τέξας παραμένει ελεύθερος, παρά το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για το στυγερό του έγκλημα.

Σύμφωνα με τις αρχές της πολιτείας, πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην του βλέποντάς τη στο αυτοκίνητο του νέου της συντρόφου.

Ο 21χρονος Mann Austin Hayes φέρεται να ακολούθησε με το δικό του αυτοκίνητο την πρώην κοπέλα του Julie De La Garza στη βόλτα της με το αγροτικό του νέου της αγοριού το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το γραφείο του τοπικού σερίφη, την πυροβόλησε στο κεφάλι. Ο σύντροφός της την πήγε αμέσως στο νοσοκομείο και από κει διακομίστηκε με ελικόπτερο σε μεγαλύτερο νοσοκομείο του Τέξας, όπου και κατέληξε τη Δευτέρα.

«Θέλω δικαιοσύνη για την Julie και θέλω αυτός [Hayes] να εμφανιστεί», δήλωσε η αδερφή του θύματος στο μέσο Click2Houston, «θέλω να εμφανιστεί για να μπορέσει να συνεχιστεί η έρευνα και να αναπαυτεί εν ειρήνη η αδερφή μου».

Το όχημα του Hayes βρέθηκε όχι μακριά από το σημείο του εγκλήματος.

Η οικογένεια της τραγικής κοπέλας έστησε μια σελίδα στην πλατφόρμα χρηματοδότησης GoFundMe ζητώντας τον οβολό του κόσμου για να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας.

Από κει μαθαίνουμε πως η 20χρονη έχασε τη μητέρα της πριν από 2 χρόνια.

Πηγή: Newsbeast

Προσαρμοσμένη αναζήτηση