Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρευνα μετράει τους καρδιακούς παλμούς και αποκαλύπτει τις πιο τρομακτικές ταινίες όλων των εποχών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 21:18 Έρευνα μετράει τους καρδιακούς παλμούς και αποκαλύπτει τις πιο τρομακτικές ταινίες όλων των εποχών

Οι χτύποι της καρδιάς έδειξαν τις πιο τρομακτικές ταινίες όλων των εποχών!

Μήνας Halloween, φυσικά, και στην Αμερική άπαντες περιμένουν τη νύχτα της 31ης του μήνα, το άλλο Σάββατο δηλαδή, αν και φέτος, λόγω κορονοϊού, δεν αναμένονται τυμπανοκρουσίες. 

Παρ' όλα αυτά, είναι μεγάλη υπόθεση για τους Αμερικανούς και αποτελεί, παραδοσιακά, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για... κατανάλωση ταινιών τρόμου. Πολλές ταινίες τρόμου, παλιές κλασικές και νέες. 

Στην ιστοσελίδα Broadband Choices, λοιπόν, διεξήχθη έρευνα, για να δουν ποια από αυτές τις ταινίες κάνει τον κόσμο να... τινάζεται περισσότερο από την τρομάρα του. Είναι τα λεγόμενα Jump Scares (αγγλιστί), που έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις, και πετιέσαι από τη θέση σου, με την καρδιά σου να κοντεύει να... σπάσει.

Η έρευνα του Broadband Choices έβαλε 50 ανθρώπους να δουν μερικές από τις σημαντικότερες ταινίες τρόμου όλων των εποχών (στηρίχθηκαν σε λίστες κριτικών και επιλογές του κοινού), με σύστημα ήχου 5.1 surround και παλμογράφο να καταγράφει τους χτύπους της καρδιάς κατά τη διάρκεια της κάθε μίας από αυτές!

Και στη συνέχεια, ο μέσος όρος των χτύπων της καρδιάς έβαλε τις ταινίες σε σειρά κατάταξης.

Στην κορυφή, όπως μπορείτε να δείτε, είναι το Sinister του 2012. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώσουν το Insidious, το Conjuring, το Hereditary και το Paranormal Acitivity.

πηγή: gazzetta.gr