Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Beastie Boys: “Πράσινο φως” στον Μπάιντεν να παίζει το τραγούδι Sabotage στις συγκεντρώσεις του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 23:26 Beastie Boys: “Πράσινο φως” στον Μπάιντεν να παίζει το τραγούδι Sabotage στις συγκεντρώσεις του

Οι Beastie Boys εγκρίνουν τη χρήση του τραγουδιού τους Sabotage για την καμπάνια του υποψηφίου των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ειδικότερα, οι Beastie Boys συμφώνησαν και ενέκριναν ένα από τα τραγούδια τους για πρώτη φορά να ακουστεί σε τηλεοπτική διαφήμιση, συγκεκριμένα σε σποτ της προεδρικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν, αντιπάλου του Ντόναλντ Τραμπ στις επερχόμενες εκλογές.

Το Sabotage, το single του 1994 από το άλμπουμ του γκρουπ Ill Communication, χρησιμοποιήθηκε στο διαφημιστικό σποτ του υποψήφιου των Δημοκρατικών που εστιάζει στις συνέπειες της πανδημίας της Covid19 στη βιομηχανία της μουσικής ψυχαγωγίας και των live.

Ο εκλιπών Άνταμ Γιάου, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος από τη Νέα Υόρκη συμπεριέλαβε ρήτρα στη διαθήκη του που ορίζει ότι κανένα μουσικό έργο, στο οποίο συμμετείχε δεν θα χρησιμοποιείται για διαφημίσεις προϊόντων.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ