Σμύρνη: 3χρονο κοριτσάκι ανασύρθηκε ζωντανό μετά από 65 ώρες! Στιγμές που προκαλούν “σφίξιμο” στην καρδιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 09:31 Σμύρνη: 3χρονο κοριτσάκι ανασύρθηκε ζωντανό μετά από 65 ώρες! Στιγμές που προκαλούν “σφίξιμο” στην καρδιά

Μετά την διάσωση της 14χρονης Ιντίλ μετά από 58ώρες που βρισκόταν τα συντρίμμια, τα σωστικά συνεργεία στην Σμύρνη έσωσαν και ένα 3χρονο κοριτσάκι μετά από 65 ολόκληρες ώρες!

Η μικρή Ελίφ ήταν στο κτίριο “Doganlar” το οποίο κατέρρευσε από το σεισμό των 6,7 Ρίχτερ την Παρασκευή.

Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες, η 3χρονη Ελίφ κατάφερε να βγει ζωντανή προκαλώντας συγκίνηση και δάκρυα χαράς.

Δραματική διάσωση 14χρονης – 79 νεκροί μέχρι στιγμής

Μέχρι στιγμής οι νεκροί ανέρχονται σε 79 και οι τραυματίες σε 962. “Σφίξιμο” στην καρδιά προκαλούν και οι εικόνες από τον απεγκλωβισμό ενός κοριτσιού 14 χρονών, μετά από 58 ώρες!

Η Ιντίλ Σιρίν είχε καταπλακωθεί από το κτίριο “Emrah” στο οποίο βρισκόταν το διαμέρισμα που έμενε. Μετά από σκληρή μάχη με το χρόνο το κοριτσάκι βγήκε τελικά ζωντανό, και τα βίντεο από τη στιγμή της διάσωσης και τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα μιλούν από μόνα τους.

Ωστόσο δυστυχώς αγνοείται ακόμα η αδερφή της, η οποία είχε καταπλακωθεί μαζί με την Ιντίλ. Η 14χρονη διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Κατά τον Τούρκο υπουργό Περιβάλλοντος Μουράτ Κουρούμ, ο σεισμός κατέστρεψε ολοσχερώς ή προκάλεσε πολύ σοβαρές ζημιές σε περίπου σαράντα κτίρια. Άλλα περίπου χίλια υπέστησαν λιγότερο εκτεταμένες ζημιές.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση