Η Βασίλισσα των τηλεπωλήσεων παρήγγειλε τον «ενταφιασμό» του εραστή σε τοίχο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 16:53 Η Βασίλισσα των τηλεπωλήσεων παρήγγειλε τον «ενταφιασμό» του εραστή σε τοίχο

Μια υπόθεση βγαλμένη από ταινία έκλεισε πριν από λίγες ημέρες στην Ιταλία. Πρωταγωνιστές μια απατημένη γυναίκα, ο πρώην εραστής της και η ιταλική μαφία.

Θύμα, ένας 42χρονος Αλβανός λαθρέμπορος ναρκωτικών ο οποίος είχε διαφύγει από τη Σικελία στην Κέρκυρα.

Η Σικελική Κόζα Νόστρα έλεγε πως ο Αστρίτ Λάματς κυνηγημένος από τους ιταλούς αστυνομικούς εγκατέλειψε τη Γένοβα και προσπάθησε να βρει καταφύγιο στην Κέρκυρα και εκεί επιχείρησε να χαρεί τα Ρωμαϊκά λουτρά της Αχαράβης, τις κρυστάλλινες παραλίες και την απέραντη θέα της Αδριατικής στη Βόρεια Κέρκυρα, ακριβώς απέναντι από τις Αλβανικές ακτές.

Έκλεισε ο κύκλος του αίματος

Ο 42χρονος είχε φρικτό τέλος. Ιταλός πληρωμένος εκτελεστής της Κόζα Νόστρα, με τέσσερις συνεργούς του τον απήγαγαν από ένα νεκροταφείο. Αφού τον στραγγάλισαν με νάιλον νήμα, τον πέταξαν στο πορτ μπαγκάζ και τον μετέφεραν σε μια έπαυλη όπου τον έθαψαν σε ένα τοίχο που στη βάση του είχε ένα παλιό πηγάδι.

Η έπαυλη όπου θάφτηκε σε τοίχο ο 42χρονος Αλβανός

Την δολοφονία διέταξε η άλλοτε σύντροφός του, η Ιταλίδα Κάρμελα Σκιατσιτάνο, έμπορος κοσμημάτων που από τις τηλεπωλήσεις κέρδιζε τόσα χρήματα που της επέτρεπαν να έχει για εραστή ένα άνδρα 22 χρόνια μικρότερό της. Ο 42χρονος όμως έκανε το λάθος όχι μόνο να την εγκαταλείψει, να τα φτιάξει με μια συνομήλική του, αλλά και να κλέψει πανάκριβα κοσμήματα από το πολυτελές διαμέρισμά της 64χρονης.

Εκείνη, τυφλωμένη από την εκδίκηση και οργισμένη από την προδοσία κατέφυγε στην Κόζα Νόστρα.

Ο νεαρός άνδρας εξαφανίστηκε από τη Γένοβα τον Ιανουάριο του 2013 και ο σκελετός του βρέθηκε 6 χρόνια αργότερα, ακριβώς στις 15 Ιανουαρίου 2019. Ο μαφιόζος Σαλβατόρε, μαζί με τους τέσσερις συνεργούς του, με πρόσχημα την παράδοση ναρκωτικών έκλεισαν ραντεβού στον Αλβανό διακινητή στο νεκροταφείο του Μούτζιο.  Τον έδεσαν χειροπόδαρα, τον βασάνισαν και στο τέλος τον στραγγάλισαν. Αρχικά το θύμα μεταφέρθηκε σε εργοτάξιο στο Σενάγκο του Μιλάνου.

Τον «έχτισαν» σε τοίχο

Από εκεί οι μαφιόζοι, πήραν το άψυχο σώμα του 42χρονου και το πήγαν σε μια ακατοίκητη έπαυλη με χοντρούς τοίχους. Γκρέμισαν τον τοίχο, άνοιξαν μια τρύπα και πέταξαν το σώμα του Αλβανού σε ένα αρτεσιανό πηγάδι και μετά έχτισαν ξανά τον τοίχο πριν επιστρέψουν στη Σικελία.

«Καραμπινιέροι» και πυροσβέστες, κατέβηκαν με φιάλες οξυγόνου στο αρτεσιανό πηγάδι όπου και βρέθηκε ο σκελετός του θύματος

Τέσσερις από τους δράστες πιάστηκαν μετά την ομολογία ενός μετανοημένου συντρόφου τους. Την ίδια τύχη –όταν αποκαλύφθηκε το έγκλημα- είχε και η Καρμέλα Σκιατσιτάνο, γνωστή από τις τηλεπωλήσεις ως «Καρμελίτα». Συνελήφθη, κοντά στο αεροδρόμιο της Γένοβας, όπου είχε αγοράσει εισιτήριο για τη Βραζιλία, σε μια προσπάθεια να δραπετεύσει. Ο πέμπτος μαφιόζος και εκτελεστής ο Σαλβατόρε πιάστηκε πριν λίγες ημέρες στη Σικελία.

Το σατανικό σχέδιο της 64χρονης

Η 64χρονη, περίμενε πάνω από έναν χρόνο μέχρι να εκδικηθεί. Ζήτησε την συγκατάθεση του μεγάλου αφεντικού της μαφίας στο Ρίεσι, την περιοχή της καταγωγής της. Με άλλα λόγια ζήτησε από την «Κόζα Νόστρα», την οργάνωση που έκανε μεγάλη και τρανή ο Τότο Ρίινα να βγάλει από την μέση τον 42χρονο.

Η 64χρονη Ιταλίδα «Βασίλισσα των τηλεπωλήσεων», που εκδικήθηκε τον Αλβανό εραστή της με τον πιο φρικτό τρόπο. «Παρήγγειλε» τη δολοφονία του στη Σικελική  Κόζα Νόστρα και το θάψιμό του σε τοίχο-πηγάδι.

Οι νέοι ιδιοκτήτες ζούσαν με ένα νεκρό κάτω από τα πόδια τους

Το επίσης συγκλονιστικό είναι πως η έπαυλη τότε βρισκόταν υπό ανακατασκευή και μέχρι να αποκαλυφθεί το έγκλημα οι νέοι ιδιοκτήτες ζούσαν μ’ έναν νεκρό στα πόδια τους και χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν. Οι καραμπινιέροι κατάφεραν να συλλάβουν τον τελευταίο καταζητούμενο που φέρεται να είναι και ο εκτελεστής με το νάιλον νήμα. Ο 45χρονος, πριν από το έγκλημα, υποτίθεται πως βρισκόταν υπό «κατ ‘οίκον περιορισμό» ως μαφιόζος.

«Βόλευε» η Κέρκυρα

Το θύμα, κατάγεται από την Αυλώνα της Αλβανίας από το χωριό Tρεβλάζερ. Γι αυτό και βόλευε το … σενάριο της «Κόζα Νόστρα», ότι τάχα διέφυγε στην Κέρκυρα ως διακινητής ναρκωτικών, αφού η Αχαράβη απέχει λίγα μίλια από τις Αλβανικές ακτές.

Εκεί το 1985, αποκαλύφθηκαν Ρωμαϊκά λουτρά που διασώζονται μέχρι σήμερα. Χωρικός και παιδικός φίλος του 42χρονου, επιχείρησε δυο φορές να μεταβεί στη βόρεια Κέρκυρα, αλλά δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη βίζα. Αντ’ αυτού, στο νησί πήγε το Φθινόπωρο του 2015, συμπατριώτης του που ζει στην Κοζάνη, αλλά δεν μπόρεσε να βρει κανένα ίχνος του «αγνοούμενου», που ήταν τελικά ενταφιασμένος σε τοίχο, κατ΄ εντολήν της Ιταλίδας ερωμένης του «Βασίλισσας των τηλεπωλήσεων» του κοσμήματος! 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση