Στα Κατεχόμενα ο Τσαβούσογλου: Προετοιμάζει την επίσκεψη Ερντογάν για τα 37 χρόνια του ψευδοκράτους

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 21:09 Στα Κατεχόμενα ο Τσαβούσογλου: Προετοιμάζει την επίσκεψη Ερντογάν για τα 37 χρόνια του ψευδοκράτους

Στα κατεχόμενα μετέβη σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Στα κατεχόμενα μετέβη σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όπως ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο twitter, προκειμένου να προετοιμάσει την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου την Κυριακή στις 15 Νοεμβρίου, όπως μεταδίδει το sigmalive.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανέβασε μάλιστα και δύο φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο twitter αναγγέλλοντας ότι "είμαστε στην Κύπρο για να προετοιμάσουμε την επίσκεψη του προέδρου μας Ερντογάν και για να συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις για την 37η επέτειο" (του ψευδοκράτους).

Στα Κατεχόμενα ο Τσαβούσογλου: Προετοιμάζει την επίσκεψη Ερντογάν για τα 37 χρόνια του ψευδοκράτους

Eρντογάν: Θα επισκεφτεί τα Κατεχόμενα και θέλει να πάει για "πικ νικ" στα Βαρώσια

Υπενθυμίζεται πως ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ανακοινώσει ότι στις 15 Νοεμβρίου θα μεταβεί στα Κατεχόμενα, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να προτείνει προκλητικά στον Ερσίν Τατάρ να κάνουν πικνίκ στα Βαρώσια.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον νέο τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, ο Ερντογάν, όπως μετέδωσε το ΚΥΠΕ είπε ότι πλέον η ομοσπονδία δεν είναι ένα μοντέλο λύσης που μπορεί να ισχύει και ότι χρειάζονται νέες ιδέες. "Άλλωστε αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο ξεχωριστοί λαοί οι οποίοι έχουν ιδρύσει δύο ξεχωριστά κράτη”, υποστήριξε, προσθέτοντας ότι πλέον πρέπει να τεθεί στο τραπέζι η λύση δύο κρατών.

Ο Τούρκος Πρόεδρος ανακοίνωσε ακόμη ότι στις 15 Νοεμβρίου θα μεταβεί στα κατεχόμενα για την επέτειο του ψευδοκράτους και θα εγκαινιάσει και το νέο νοσοκομείο στη Λευκωσία. Πρότεινε ακόμη να κάνουν και πικνίκ στα Βαρώσια.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση