Άνδρας στη Ρωσία σκότωσε άνθρωπο επειδή του ζήτησε να φορέσει τη μάσκα του μέσα στο λεωφορείο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 20:54 Άνδρας στη Ρωσία σκότωσε άνθρωπο επειδή του ζήτησε να φορέσει τη μάσκα του μέσα στο λεωφορείο

Ένα ασύλληπτο περιστατικό έγινε στην Αγία Πετρούπολη. Η Αστυνομία της πόλης στον Βορρά της Ρωσίας συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος σκότωσε ένας συνεπιβάτη του στο λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, επειδή του συνέστησε να φορέσει της μάσκα του για λόγους προστασίας από τον κορονοϊό.

Ο δράστης, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είναι ηλικίας 40 ετών και κατάφερε πλήγματα με μαχαίρι στην πλάτη ενός 53χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε δρόμο της Αγίας Πετρούπολης. Όπως έγινε επίσης γνωστό, ο δολοφονηθείς ήταν αναπληρωτής διευθυντής Επιστημονικού Κέντρου της πόλης.

Το περιστατικό διαδραματίσθηκε -σύμφωνα με την Αστυνομία- το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου, όταν το θύμα έκανε την παρατήρηση μέσα στο λεωφορείο σε έναν άνδρα και μια γυναίκα ζητώντας τους να φορέσουν τη μάσκα. Η μεταξύ τους διένεξη συνεχίσθηκε στο δρόμο, όταν αποβιβάσθηκαν από το λεωφορείο, όπου ο 40χρονος κατάφερε φονικά πλήγματα με μαχαίρι στον 53χρονο άνδρα.

Ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών και πρόκληση σωματικής βλάβης.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση