Σάλος στην Αλβανία: Σε "κορωνο-πάρτι" VIP ο πρόεδρος της χώρας - "Βροχή" τα πρόστιμα [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 16:55 Σάλος στην Αλβανία: Σε "κορωνο-πάρτι" VIP ο πρόεδρος της χώρας - "Βροχή" τα πρόστιμα [Βίντεο]

Τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό που ισχύουν στην Αλβανία παραβίασε ο πρόεδρος της χώρας, Ιλίρ Μέτα.

Τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό που ισχύουν στην Αλβανία παραβίασε ο πρόεδρος της χώρας, καθώς ο Ιλίρ Μέτα βρέθηκε σε πάρτι γενεθλίων γνωστού κωμικού με καλεσμένους διασημότητες και VIP της γειτονικής χώρας.


Μάλιστα, σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, η σύζυγος του προέδρου της Αλβανίας, Monika Kryemadhi, σέρνει τον χορό σαν να μην υπάρχει ο ιός, παραβιάζοντας οποιαδήποτε αντι-covid μέτρα και προκαλώντας σάλο και έντονες αντιδράσεις στην Αλβανία.

Πρόστιμα στους καλεσμένους

Η αντίδραση της Αστυνομίας ήρθε μια μέρα αργότερα, όπου επιβλήθηκε πρόστιμο στους 30 καλεσμένους, καθώς και στον ιδιοκτήτη του μπαρ που επέτρεψε τη διοργάνωση του πάρτι γενεθλίων, ενάντια στα μέτρα για τον περιορισμό του COVID-19. Η αστυνομία εντόπισε τους 30 καλεσμένους μέσα από βίντεο, ανάμεσά τους οι Klajdi Haruni και Bruno, Olsi Bylyku, Arbana Osmani, Eduart Grishaj και άλλοι.

Μάλιστα, όπως γράφουν δημοσιεύματα στην Αλβανία, "η παραβίαση των νόμων και των κανονισμών κατά των COVID σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς από οποιονδήποτε από τους πολίτες είναι μια τιμωρήσιμη πράξη, αλλά όταν ο πρώτος πολίτης της χώρας το κάνει αυτό αποτελεί σκάνδαλο τόσο μεγάλου μεγέθους που ακόμη και τα ξένα μέσα ενημέρωσης δίνουν προσοχή στο γεγονός".

Ο Ιλίρ Μέτα υποστήριξε ότι τηρούνταν οι αποστάσεις και έκανε λόγο και για "πολιτικά υποκινούμενη κίνηση" ενόψει των εκλογών της Άνοιξης.

Πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση