Μυστήριο στο Κρεμλίνο: Άνδρας της κρατικής ασφάλειας αυτοκτόνησε εν ώρα υπηρεσίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 21:26 Μυστήριο στο Κρεμλίνο: Άνδρας της κρατικής ασφάλειας αυτοκτόνησε εν ώρα υπηρεσίας

Πηγές από το Κρεμλίνο αναφέρουν πως ο εν λόγω άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας, αποδίδοντας το απονενοημένο διάβημα σε "προσωπικούς λόγους.

Άνδρας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSO) αυτοκτόνησε εν ώρα υπηρεσίας μέσα στο Κρεμλίνο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS επικαλούμενο πηγές της αστυνομίας.

"Ο υπάλληλος έθεσε τέλος στην ζωή του εν ώρα υπηρεσίας. Διεξάγονται έρευνες" δήλωσε η εν λόγω πηγή, διαψεύδοντας τα όσα μεταδόθηκαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας υπηρετούσε στο τμήμα που ήταν επιφορτισμένο με την ασφάλεια του Ρώσου προέδρου.

Η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι ενδεχομένως οι λόγοι που τον ώθησαν στην αυτοκτονία να ήταν προσωπικού χαρακτήρα. "Όχι, δεν σχετίζονται με της συνθήκες εργασίας. Το πιθανότερο είναι ότι αποφάσισε να θέσει τέλος στην ζωή του λόγω προσωπικών προβλημάτων", δήλωσε η ίδια πηγή, διαψεύδοντας δημοσίευμα καναλίου Baza του μέσου κοινωνικού δικτύωσης Telegram, σύμφωνα με το οποίο υπηρετούσε σε τμήμα που ήταν αρμόδιο για την προσωπική προστασία του Ρώσου πρόεδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν.

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση