Youtube: Ο κόσμος φέτος είδε κωμωδία, Good News και σκίουρους να κλέβουν φαγητό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 22:10 Youtube: Ο κόσμος φέτος είδε κωμωδία, Good News και σκίουρους να κλέβουν φαγητό

Από τον συγκλονιστκό μονόλογο του Dave Chappelle για την αστυνομική βία και τον ρατσισμό στις ΗΠΑ, μέχρι κόλπα σκίουρων και τα κλάματα ενός τρανς μακιγιέρ, πάμε να δούμε τι παρακολούθησε ο κόσμος περισσότερο στο Youtube το 2020.

Κωμωδία, εκκεντρικότητα και τραγωδία. Αυτές οι τρεις λέξεις δεν περιγράφουν μόνο το έτος που βαδιζει προς το τέλος του, περιγράφουν και τα περισσότερα από τα πιο δημοφιλή βίντεο του Youtube για το 2020.

Από μία παρωδία γεμάτη με στερεότυπα καραντίνας, μέχρι το μονόλογο του κωμικού Dave Chappelle για τον ρατσισμό και την αστυνομική βαρβαρότητα στις ΗΠΑ, τα 10 κορυφαία βίντεο που προβλήθηκαν περισσότερο φέτος στο Youtube σίγουρα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

"Στς ΗΠΑ, τα φετινά πιο δημοφιλή βίντεο δείχνουν πως οι δημιουργοί προσαρμόστηκαν στις απρόβλετες προκλήσεις του 2020, ενώ ταυτόχρονα απευθύνονταν και στις μοναδικές, προσωπικές ανάγκες των κοινοτήτων", ανέφερε το Youtube σε ανακοίνωση.

Όπως ανέφερε η εταιρεία Youtube, τα τοπ 10 βίντεο εθεάθησαν περισσότερες από 356 εκατομμύρια φορές και συνολικά περίπου 48 εκατομμύρια ώρες.

Ακολουθεί η λίστα των βίντεο του YouTube που ορίστηκαν ως τα πιο δημοφιλή για το έτος 2020.

Το 8:46 του Dave Chappelle

Σε αυτό το συγκλονιστικό βίντεο ο Dave Chappelle παρουσίασε έναν μονόλογο 30 λεπτών για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό και τον ρατσισμό στις ΗΠΑ.

"Όταν είδα το βίντεο κατάλαβα πως αυτός ο άνθρωπος γνώριζε ότι θα πεθάνει. Άνθρωποι κοιτούσαν. Άλλοι τραβούσαν βίντεο. Και για κάποιον λόγο που ακόμα δεν μπορώ να κατανοήσω, όλοι αυτοί οι γ@μημένοι αστυνομικοί είχαν τα χέρια στις τσέπες τους. Σε ποιον μιλάτε; Τι θέλετε να πείτε; Ότι μπορείτε να γονατίζετε στον λαιμό ενός ανθρώπου για 8 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα και να πιστεύετε ότι δεν θα δεχτείτε την οργή του θεού. Αυτό συμβαίνει τώρα. Δεν είναι για έναν αστυνομικό αλλά για όλο αυτό", λέει μεταξύ άλλων ο γνωστός κωμικός Dave Chapelle.

Πώς να μην τρώνε σκίουροι το φαγητό των πουλιών, του Mark Rober

Ο Mark Rober αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα. Οι σκίουροι έκλεβαν τους σπόρους των πουλιών του. Η λύση του; Κατασκεύασε έναν απίστευτα περίπλοκο μηχανισμό που μ τη βοήθεια ενός σκίουρου ταϊζει πουλιά. Το βίντεο έχει περισσότερες από 50 εκατομμύρια προβολές.

First Debate Cold Open, από Saturday Night Live

Το πρώτο ντιμπέιτ για την επόμενη αμερικανική προεδρία θα παραμείνει αξέχαστο για πολλούς λόγους.

Σε αυτό το 13λεπτο σκετς, με πάνω από 30 εκατομμύρια προβολές, γίνεται σάτιρα του πρώτου ντιμπέιτ των Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν. Δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις, να κλάψεις ή να γελάσεις. Στον ρόλο του Μπάιντεν ο Τζιμ Κάρεϊ.

Χωρίσαμε, από jeffreestar

Το βίντεο όπου ο γκουρού του μακιγιάζ Jefree Star επιβεβαιώνει τις φήμες του χωρισμού του με το αγόρι του Nathan Schwandt έκανε το γύρο του διαδικτύου. Έπειτα από 5 χρόνια σχέσης ο Star μίλησε συνοπτικά για τα συναισθήματα του. "Είμαι αυτοκαταστροφικός. Είμαι τόσο λυπημένος".

Αγόρασα το μεγαλύτερο πυροτέχνημα στον κόσμο, από MrBeast

Ο τίτλος του βίντεο τα περιγράφει όλα: Αγόρασε το μεγαλύτερο πυροτέχνημα στον κόσμο. Η περιγραφή του βίντεο το πάει ένα βήμα παραπέρα: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξόδεψα τόσα πολλά χρήματα για πυροτεχνήματα".

Κάνω coming out, από Nikkie Tutorials

Η Nikkie Tutorials, Ολλανδή μακιγιέζ έκανε coming out σε ένα 17λεπτο βίντεο όπου αποκάλυπτε ότι έχει κάνει αλλαγή φύλου.

Minecraft Speedrunner VS 3 Hunters GRAND FINALE, από Dream

Τα βίντεο με Gaming αποτελούν εδώ και καιρό ένα μεγάλο μέρος του Youtube, επομένως είναι λογικό αυτό το βίντεο να έχει πάνω από 50 εκατομμύρια προβολές.

Στερεότυπα καραντίνας, από τον Dude Perfect

Αυτό το βίντεο που μετράει πάνω από 41 εκατομμύρια προβολές, δείχνει διάφορους τύπους ανθρώπων και το πώς επιβίωσαν στην καραντίνα.

Μερικά καλά νέα με τον John Krasinski Ep.

Με εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους λόγω της πανδημίας και με τεταμένα τα νεύρα λόγω πολλών ρατσιστικών επεισοδίων, η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη με άσχημα νέα. Έτσι, ο γνωστός ηθοποιός John Krasinski αποφάσισε κατά τη διάρκεια της καραντίνας να φτιάξει μία σειρά από βίντεο όπου προέβαλλε μόνο θετικές ειδήσεις.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση