Η Αυστραλία ζει πρώιμα το θαύμα των Χριστουγέννων - Μηδενικά κρούσματα και στις 8 Πολιτείες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 12:34 Η Αυστραλία ζει πρώιμα το θαύμα των Χριστουγέννων - Μηδενικά κρούσματα και στις 8 Πολιτείες

Όλος ο πλανήτης ζηλεύει την Αυστραλία. Την χώρα με τα 25 εκατομμύρια κατοίκους και κανένα κρούσμα τις τελευταίες 24 ώρες. Η Νέα Νότια Ουαλία θα κάνει covid – free Χριστούγεννα αφού έχει μηδενικά κρούσματα κορωνοϊού εδώ και 4 εβδομάδες.

Ζηλεύει ο κόσμος το θαύμα που συντελέστηκε στην Αυστραλία. Σήμερα, η πιο πυκνοκατοικημένη Πολιτεία της, η Νέα Νότια Ουαλία ανακοίνωσε ότι τα κρούσματα κορωνοϊού εξαφανίστηκαν δεν θα ισχύουν πλέον περιοριστικά μέτρα για τον αριθμό των ατόμων σε τελετές όπως γάμοι και κηδείες αλλά και λειτουργίες. Οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης τελειώνουν και έτσι όλοι θα μπορούν να κάνουν σαν κανονικοί άνθρωποι Χριστούγεννα.

Τα μέτρα που ίσχυαν στην Αυστραλία από τον περασμένο Μάρτιο, τελειώνουν και έτσι οι κάτοικοι της Πολιτείας στην οποία ζει το ένα τρίτο των 25 εκατομμυρίων κατοίκων της Αυστραλίας θα μπορούν να πίνουν το ποτό τους όρθιοι στις παμπ, ενώ θα μπορούν να γίνονται και διοργανώσεις με 5.000 άτομα.

Τα γήπεδα θα λειτουργούν κανονικά και με κόσμο και τα θέατρα στο 75% της πληρότητάς τους στο Σίδνει.

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αυστραλίας δεν έχει καταγράψει κανένα νέο εγχώριο κρούσμα επί 4 ολόκληρες εβδομάδες.

Τα μόνα κρούσματα που έχουν καταγραφεί σε όλη την Αυστραλία είναι από ταξιδιώτες οι οποίοι μπήκαν άμεσα σε καραντίνα.

Η Αυστραλία ζει ένα θαύμα πριν από τα Χριστούγεννα με τις 8 Πολιτείες της να μην έχουν καταγράψει κανένα νέο κρούσμα εδώ και 24 ώρες.

Και ο κόσμος έχει ξεχυθεί στις παραλίες για να δροσιστεί από τον καύσωνα που είναι ίσως το μοναδικό για το οποίο μπορεί να γκρινιάζουν. 

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση