Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρωσία: Μοντέλο της Vogue μαχαίρωσε θανάσιμα τον άντρα της επειδή πήγε στο σπίτι με άλλη γυναίκα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 23:32 Ρωσία: Μοντέλο της Vogue μαχαίρωσε θανάσιμα τον άντρα της επειδή πήγε στο σπίτι με άλλη γυναίκα

Η Λίλια Σουντάκοβα μαχαίρωσε τον άντρα της στην καρδιά – Στην απολογία της είπε ότι ο σύζυγός της φλέρταρε μπροστά της με μυστηριώδη γυναίκα που στη συνέχεια πήγε στο σπίτι τους – Η μητέρα της μιλά για αυτοάμυνα

Μέχρι θανάτου μαχαίρωσε τον άντρα της η 26χρονη Λίλια Σουντάκοβα από τη Ρωσία, μοντέλο της ρωσικής Vogue, με δουλειές σε Ιταλία, Κίνα και Ιαπωνία.

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε λόγω ζήλιας, καθώς όπως η ίδια είπε στους ανακριτές, ο 28χρονος άντρας της, Σεργκέι Ποπόφ, έφερε στο σπίτι μια γυναίκα, που είχε γνωρίσει σε μπαρ, αναφέρουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Πλέον, η 26χρονη είναι αντιμέτωπη με ποινή κάθειρξης 15 ετών καθώς βαρύνεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με την απολογία της, ο μοιραίος καυγάς οφείλεται στη ζήλια της, βλέποντας τον άντρα της να φλερτάρει μπροστά της με μια μυστηριώδη γυναίκα, που στη συνέχεια την έφερε σπίτι, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

Για αυτοάμυνα μιλά η μητέρα της που καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία

Ωστόσο, διαφορετική εκδοχή δίνει η μητέρα του μοντέλου, Ιρένα Σουντάκοβα, που κατήγγειλε ότι η κόρη της έδρασε από αυτοάμυνα, ως επί μακρόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Όπως δήλωσε στην Komsomolskaya Pravda, ο γαμπρός της όχι μονον έφερε σπίτι άλλη γυναίκα, αλλά ζήτησε από την κόρη της να τους μαγειρέψει, την κλώτσησε και της τράβηξε τα μαλλιά. Αυτή τον απώθησε και κατά λάθος, όπως ισχυρίζεται η μητέρα, τον μαχαίρωσε, λέγοντας ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει.

«Η Λίλια είναι θύμα, ήταν αυτοάμυνα», επιμένει η μητέρα της, λέγοντας ότι ο Σεργκέι ήταν αλκοολικός, αλαζονικός, σνομπ και έδερνε την κόρη της. Μάλιστα, υποστήριξε ότι οι δικαστές θα πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν ότι την είχε δείρει και στο παρελθόν και ότι ήταν δεσποτικός.

modelo_astynomia

Θύμα κακοποίησης χαρακτήρισε τη Λίλια και η στυλίστρια Καρολίνα Παβλοσκάγια, σύμφωνα με το East2West. Μάλιστα έκανε λόγο για ένα διαλυμένο κορίτσι με υπέροχη εμφάνιση, αλλά μέσα της ήταν άδεια.

Το μοντέλο, έχει τεθεί υπό κράτηση από τις ρωσικές αρχές.

montelo_rwsia1

montelo_rwsia2

 

montelo_syz

πηγή: protothema.gr