Κορωνοϊός: Ηλικιωμένος με δάκρυα στα μάτια φίλησε τη σύζυγό του ύστερα από μήνες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 15:10 Κορωνοϊός: Ηλικιωμένος με δάκρυα στα μάτια φίλησε τη σύζυγό του ύστερα από μήνες

Το ζευγάρι συναντήθηκε ξανά, ύστερα εννέα μήνες, καθώς είχαν απαγορευθεί οι επισκέψεις σε οίκους ευγηρίας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μία εικόνα μπορεί να είναι ισοδύναμη με χίλιες λέξεις. Κάτι τέτοιο συνέβη όταν ο 84χρονος Bob Underhill λόγω του κορωνοϊού αγκάλιασε ύστερα από πολλούς μήνες την 82χρονη σύζυγό του Patricia που πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ και ζει σε οίκο ευγηρίας στο Λονδίνο . Σύμφωνα με τη metro.co.uk κατά τη διάρκεια της επανένωσης το ζευγάρι φορούσε μάσκα προστασίας ενώ ο ηλικιωμένος άνδρας με δάκρυα στα μάτια φίλησε τη σύζυγό του.

H 82χρονη Patricia ζει από τον Μάρτιο στον οίκο ευγηρίας καθώς έσπασε το ισχίο της, ενώ ο Bob δεν μπορούσε να τη φροντίσει. Ωστόσο όταν ο κορωνοϊός εξαπλώθηκε ο 84χρονος άνδρας δεν μπορούσε να την επισκεφθεί. Όταν όμως του επιτρεπόταν η επίσκεψη στον οίκο ευγηρίας εκείνος δεν μπορούσε να ακουμπήσει τη σύζυγό του.

Η επανένωση του ηλικιωμένου ζευγαριού έγινε όταν επετράπησαν οι δοκιμές rapid test που δίνουν απαντήσεις σε 30 λεπτά.  Ο Bob σε δηλώσεις του είπε ότι από τον Μάρτιο είδε τη σύζυγό του μόλις δύο φορές. «Την είδα ξανά την Παρασκευή κρατώντας αποστάσεις», τόνισε.  

Πηγή: metro.co.uk 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση