Απίστευτο! “Η βασίλισσα της απάτης” είναι… άνδρας (!) και κορόιδεψε πολλούς επαγγελματίες του Χόλιγουντ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 19:28 Απίστευτο! “Η βασίλισσα της απάτης” είναι… άνδρας (!) και κορόιδεψε πολλούς επαγγελματίες του Χόλιγουντ

Ένας απατεώνας, ο οποίος διώκεται στις ΗΠΑ επειδή πήρε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια από επαγγελματίες του κινηματογράφου, υποδυόμενος ισχυρές γυναίκες της βιομηχανίας, συνελήφθη στη Βρετανία!

Η “βασίλισσα της απάτης του Χόλιγουντ” ήταν στην πραγματικότητα ένας Ινδονήσιος άνδρας, ηλικίας 41 ετών, ο Χαργκομπίντ Ταχιλραμάνι, ο οποίος έχει την ικανότητα να μιμείται άψογα γυναικείες φωνές και προφορές. Του ασκήθηκε δίωξη από δικαστήριο της Καλιφόρνιας τον Νοέμβριο του 2019 και έκτοτε ήταν καταζητούμενος σε όλον τον κόσμο.

Οι ΗΠΑ σκοπεύουν να ζητήσουν την έκδοση του υπόπτου, ανέφερε ένας εκπρόσωπος του FBI από το Σαν Ντιέγκο. Νωρίτερα σήμερα ο Ταχιλραμάνι οδηγήθηκε ενώπιον δικαστή στο Λονδίνο.

Μεταξύ άλλων, ο Ινδονήσιος είχε μιμηθεί την Κάθλιν Κένεντι, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Lucasfilm (παραγωγός του «Πολέμου των Άστρων»), την πρώην υπεύθυνη της Sony Έιμι Πασκάλ και την πρώην γενική διευθύντρια των στούντιο Paramount, Σέρι Λάνσινγκ. Επίσης, είχε μιμηθεί την πρώην σύζυγο του μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρούμπερτ Μέρντοκ, την Γουέντι, ενώ κάποιες φορές υποδυόταν και τον άνδρα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο απατεώνας επικοινωνούσε με επαγγελματίες του κινηματογράφου, διαφόρων ειδικοτήτων και τους πρότεινε να εργαστούν, έναντι αδράς αμοιβής, σε παραγωγές που υπήρχαν μόνο στο μυαλό του. Η μοναδική προϋπόθεση: να πάνε στην Ινδονησία για να βρουν χώρους για το γύρισμα ή να κάνουν προπαρασκευαστική δουλειά για το σενάριο.

Μόλις έφταναν στη χώρα, τα θύματα αναγκάζονταν να αποχωριστούν τα δολάριά τους, από συνεργούς του απατεώνα οι οποίοι ζητούσαν να πληρωθούν τα «έξοδα μεταφοράς» και άλλα, υποσχόμενοι ότι θα τους αποζημιώσει αργότερα η παραγωγή. Όσοι τους πίστευαν, δεν ξανάβλεπαν ποτέ τα χρήματά τους. Εκείνοι που εξέφραζαν αμφιβολίες απειλούνταν ευθέως από τον Ταχιλραμάνι, ο οποίος τους εκφόβιζε στέλνοντάς τους φωτογραφίες των παιδιών τους ή μιλούσε για τον «διαμελισμό» τους.

Οι απάτες ξεκίνησαν το 2013 και συνεχίζονταν μέχρι και φέτος το καλοκαίρι. Η συμμορία στο μεταξύ προσάρμοσε την απάτη στις καινούριες συνθήκες και, λόγω της πανδημίας, ζητούσε από τα θύματα να στείλουν χρήματα για ανύπαρκτα βίντεο που επρόκειτο να γυριστούν.

Το περιοδικό Hollywood Reporter ανέφερε ότι ο απατεώνας συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, με τη βοήθεια μιας ιδιωτικής εταιρίας ερευνών, της K2 Integrity.

Η ταυτότητα της «βασίλισσας της απάτης» καλυπτόταν από μυστήριο για πολλά χρόνια, μέχρι που η εταιρεία αυτή αποκάλυψε πέρσι ότι επρόκειτο για άνδρα.

Ο Ταχιλραμάνι μπορεί να επινοούσε φανταστικές παραγωγές, ωστόσο ο εκδοτικός οίκος HarperCollins έχει ήδη αγοράσει τα δικαιώματα αυτής της απίστευτης ιστορίας, την οποία θα γράψει ο Σκοτ Τζόνσον, πρώην δημοσιογράφος του Hollywood Reporter.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση