15χρονος ράγισε με σφυρί το κεφάλι 13χρονου μετά από καυγά σε διαδικτυακό παιχνίδι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2020 14:50 15χρονος ράγισε με σφυρί το κεφάλι 13χρονου μετά από καυγά σε διαδικτυακό παιχνίδι

Οι διαφορές σε διαδικτυακό παιχνίδι, ώθησαν 15χρονο στη Κύπρο να εισβάλει σε ιδιωτικό σχολείο και να σπάσει στην κυριολεξία με σφυρί το κρανίο του 13χρονου μαθητή.

Ο 15χρονος έφυγε από το σχολείο του και με την βοήθεια άλλου 13χρονου πήγε στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο για να βρει το υποψήφιο θύμα του.

Το διαδικτυακό παιχνίδι του όπλισε το χέρι

Το θύμα που δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με σφυρί, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε πως έφερε ράγισμα κρανίου.

Ο 13χρονος που έχει υποστεί κάταγμα κρανίου, μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για το περιστατικό υπήρξε κάποια αντιπαράθεση, που προέκυψε μεταξύ τους σε διαδικτυακό παιχνίδι που έπαιζαν, χωρίς από την Κυπριακή αστυνομία να γίνει γνωστό ποιο ήταν αυτό το παιχνίδι.

Διαφορές από παλιά…

Οι δυο άλλοι ανήλικοι στην κατάθεση στις αρχές παραδέχθηκαν ότι ήθελαν να κάνουν κακό στον άλλο 13χρονο, ενώ όπως προέκυψε πριν από 1 χρόνο επιχείρησαν να λύσουν με καβγά τις διαφορές τους. Για το συμβάν ήταν ενήμερες οι οικογένειές τους αλλά ζήτησαν από τις αρχές να μη λάβει περαιτέρω διαστάσεις. Η αστυνομία της Λεμεσού σχημάτισε  δικογραφία με κατηγορίες όπως: συνωμοσία προς διάπραξη φόνου, απόπειρα φόνου, επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση