"Ο Αθηναίος": Το καλύτερο εστιατόριο στη Βρετανία είναι ελληνικό - Βραβεύτηκε για το εξαιρετικό του σουβλάκι [Εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 15:37 "Ο Αθηναίος": Το καλύτερο εστιατόριο στη Βρετανία είναι ελληνικό - Βραβεύτηκε για το εξαιρετικό του σουβλάκι [Εικόνες]

Στο ελληνικό street food εστιατόριο "Ο Αθηναίος" απονεμήθηκε φέτος ο τίτλος του Best Restaurant στη Βρετανία.

Στο ελληνικό street food εστιατόριο "Ο Αθηναίος" απονεμήθηκε φέτος ο τίτλος του Best Restaurant στη Βρετανία των Deliveroo Restaurant Awards, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα.

 

 

Ο  "Αθηναίος" ιδρύθηκε από τον Ευθύμιο Βασιλάκη και τον Νεόφυτο Χριστοδούλου, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα και την Κύπρο, αντίστοιχα και σερβίρει τα καλύτερα από όλα τα ελληνικά street food - όπως το σουβλάκι - χρησιμοποιώντας αυθεντικές συνταγές και υλικά υψηλής ποιότητας.

Οι λάτρεις του σουβλακίου μπορούν να παραγγείλουν ένα αυθεντικό ελληνικό γύρο σε οποιαδήποτε από τις πολλές τοποθεσίες του "Αθηναίου" στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με βρετανικά μεσα σερβίρουν νόστιμο κοτόπουλο, χοιρινό ή τηγανητό τυρί ταλαγάνι τυλιγμένο σε σπιτική πίτα και συμπληρωμένο με πατάτες τηγανιτές, κρεμμύδι, ντομάτα, μαρούλι, μαϊντανό και μια επιλογή από τρεις βασικές σάλτσες - τυροκαφτέρη, τζατζίκι ή την ειδική σούπα σουβλάκι του "Αθηναίου".

Ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην πανδημία

Ενώ το ελληνικό εστιατόριο φημίστηκε για το νόστιμο, αυθεντικό σουβλάκι του, κέρδισε επίσης νέους θαυμαστές λόγω της εντυπωσιακής ανταπόκρισης του στην πανδημία του κορονοϊού την περασμένη Άνοιξη.

Ο "Αθηναίος", ωστόσο, αντέδρασε στην πανδημία επενδύοντας πλήρως σε επιλογές παράδοσης από την αρχή του lockdown, προστατεύοντας το προσωπικό του και συνεχίζοντας να προσφέρει το νόστιμο φαγητό του στο κοινό. Σε αντίθεση με πολλά εστιατόρια, ο "Αθηναίος" μπόρεσε να διατηρήσει όλο το προσωπικό τους απασχολημένο, ακόμη και κατά την περίοδο αιχμής του Lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ειδικότερα, το βραβευμένο πλέον εστιατόριο προσφέρει έκπτωση 50% στους εργαζομένους του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας, πολλοί από τους οποίους εργάζονται επί μακρόν, σε επίπονες βάρδιες καθώς τα νοσοκομεία κατακλύζονται από ασθενείς με Covid-19. Έχουν επίσης δωρίσει πάνω από 2.500 δωρεάν γεύματα σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε συνεργασία με το Deliveroo.

Ο "Αθηναίος" έχει κερδίσει επαίνους λόγω των συνεπών προσπαθειών τους να βοηθήσει τους την κοινότητα σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, με έναν εκπρόσωπο του Deliveroo να δηλώνει πως "Ο Αθηναίος έχει ξεπέρασε τις προσδοκίες μέσα σε αυτό το έτος για να υποστηρίξει την κοινότητα".

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση