Εικόνες - σοκ στις ΗΠΑ: Προπονητής ποδοσφαίρου «πιάστηκε» να χτυπάει 9χρονο παίκτη του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 17:08 Εικόνες - σοκ στις ΗΠΑ: Προπονητής ποδοσφαίρου «πιάστηκε» να χτυπάει 9χρονο παίκτη του

Σφοδρές αντιδράσεις στις ΗΠΑ – και όχι μόνο – έχει προκαλέσει βίντεο που δείχνει έναν προπονητή αμερικανικού ποδοσφαίρου να χτυπά κατά την διάρκεια αγώνα ένα 9χρονο παιδάκι. Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Τζόρτζια την περασμένη Δευτέρα (7/12) και έχει γίνει viral στα social media.

O Γκερέλ Γουίλιαμς, εκτός από προπονητής στην παιδική ομάδα Savannah Gators, εργάζεται και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, απ’ όπου απολύθηκε. Η αμερικανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου νέων, όπως αναφέρει η «The Sun», τον απέβαλλε δια βίου από το αγώνισμα, χαρακτηρίζοντας τις ενέργειές του «πλήρη παραβίαση» του κώδικα λειτουργίας, που απαγορεύει κάθε μορφής βίας.

Από την πλευρά του ο Γουίλιαμς ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για τη συμπεριφορά του μέσω ανάρτησης στο Facebook. «Ζητώ συγγνώμη. Δεν υπάρχει δικαιολογία για τις πράξεις μου. Ελπίζω να με συγχωρήσεις, όπως και οι γονείς σου» έγραψε ο άντρας.

Το βίντεο έγινε viral στα social media, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Δείτε το βίντεο:

 

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση