Λας Βέγκας: Σκαρφάλωσε στο φτερό αεροπλάνου λίγο πριν την απογείωση - Επεισοδιακή σύλληψη - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 21:21 Λας Βέγκας: Σκαρφάλωσε στο φτερό αεροπλάνου λίγο πριν την απογείωση - Επεισοδιακή σύλληψη - ΒΙΝΤΕΟ

Τα βίντεο που τράβηξαν οι επιβάτες του αεροπλάνου στα κινητά τους δείχνουν τον άνδρα να σκαρφαλώνει στο φτερό του αεροσκάφους λίγη ώρα πριν από την προγραμματισμένη απογείωση. Η αστυνομία του Λας Βέγκας συνέλαβε τον άνδρα που βρέθηκε να κρατιέται από το φτερό του αεροσκάφους της Alaska Airlines. Το αεροπλάνο βρισκόταν στο διάδρομο απογείωσης το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με τοπικές αναφορές.

Σε ένα σημείο, σηκώνει τα παντζάκια του παντελονιού του και πετά τα παπούτσια του στους αστυνομικούς που τον καλούσαν να κατέβει.

Στη συνέχεια προσπαθεί να ανέβει ακόμα ψηλότερα. Μια ομάδα αξιωματικών προσπαθούν να τον φτάσουν πάνω στο φτερό, αλλά προτού τον προσεγγίσουν, εκείνος χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο έδαφος και φαίνεται να χτυπά το κεφάλι του. Αστυνομικοί και πυροσβέστες του παρείχαν βοήθεια. Στη συνέχεια συνελήφθη. Η αεροπορική εταιρεία σε δήλωση προς την KTNV ανέφερε ότι το αεροπλάνο ετοιμαζόταν για απογείωση με προορισμό το Πόρτλαντ καθώς ο άντρας το πλησίασε. Η αστυνομία κλήθηκε και η αεροπορική εταιρεία συνεργάζεται με την επιβολή του νόμου στην έρευνα.

πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση