Ληστές για κλάματα: Προσπάθησε να κλέψει εργοστάσιο και στο τέλος έφυγε με σπασμένα πόδια (vid)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 11:01 Ληστές για κλάματα: Προσπάθησε να κλέψει εργοστάσιο και στο τέλος έφυγε με σπασμένα πόδια (vid)

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο από μία απόπειρα ληστείας στην Βόρεια Αγγλία. Οι δύο δράστες αποδείχθηκαν ιδιαίτερα ατζαμήδες και σίγουρα θα μπορούσαν να διεκδικήσουν το βραβείο της πιο αποτυχημένης ληστείας της χρονιάς.

Δύο άνδρες στην βιομηχανική περιοχή των Midlands, σύμφωνα με την Daily Mail, επιχείρησαν να κλέψουν από ένα εργοστάσιο μία παλέτα, με άγνωστο περιεχόμενο. Όμως, όπως θα δείτε και παρακάτω στο βίντεο, ένας από τους κλέφτες γλίστρησε στο βρεγμένο έδαφος, με αποτέλεσμα οι παλέτες να πέσει κατευθείαν στα πόδια του και να τον σακατέψουν.

Οι εργάτες του εργοστασίου τους πήραν χαμπάρι, ο τραυματισμένος άντρας σηκώθηκε κουτσαίνοντας και μπήκε στο φορτηγάκι, μαζί με τον συνεργό του. Η ληστεία ποτέ δεν ολοκληρώθηκε και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ατζαμής ληστής όχι μόνο έφυγε με άδεια χέρια αλλά και με «σπασμένα» πόδια.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση