Εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 18:26 Εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος

Η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ και ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, όπως έκανε γνωστό το Παλάτι. H είδηση έκανε τον γύρο του Internet καθώς το βασιλικό ζευγάρι θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ενθαρρύνει και άλλους ανθρώπους να εμβολιαστούν.

Η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος υπάγονται λόγω ηλικίας στις πληθυσμιακές κατηγορίες υψηλού ρίσκου που έχουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό. Ο εμβολιασμός τους, από γιατρό του Παλατιού, έγινε στο Κάστρο του Winsdor όπου διαμένουν τους τελευταίους μήνες, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το Παλάτι, που σπάνια σχολιάζει θέματα υγείας αναφορικά με τη βασιλική οικογένεια, σημείωσε επίσης πως οι εμβολιασμοί έγιναν από οικογενειακό γιατρό. Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο 99χρονος σύζυγός της συγκαταλέγονται στους περίπου 1.5 εκατομμύρια πολίτες της Βρετανίας που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου μέχρι σήμερα.

πηγή: jenny.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση