Εκτάκτως στο Νοσοκομείο ο Μπερλουσκόνι λόγω καρδιακών προβλημάτων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 19:26 Εκτάκτως στο Νοσοκομείο ο Μπερλουσκόνι λόγω καρδιακών προβλημάτων

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εισήχθη επειγόντως σε νοσοκομείο στο Μόντε Κάρλο λόγω καρδιακών προβλημάτων, δήλωσε ο προσωπικός του γιατρός.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι εισήχθη επειγόντως σε νοσοκομείο στο Μόντε Κάρλο λόγω καρδιακών προβλημάτων, δήλωσε ο προσωπικός του γιατρός στο πρακτορείο ειδήσεων ANSA της Ιταλίας την Πέμπτη.

Ο Alberto Zangrillo αναφέρθηκε ότι είδε τον Μπερλουσκόνι τη Δευτέρα και ανέφερε ότι έπρεπε να εισαχθεί αμέσως σε ένα κοντινό νοσοκομείο επειδή δεν θεώρησε συνετό να τον μεταφέρει στην Ιταλία.

Βρισκόταν στη Valbonne, μια πόλη κοντά στη Νίκαια

Ο "Καβαλιέρε" εισήχθη στο Καρδιοθωρακικό Κέντρο του Μονακό, ένα εξειδικευμένο νοσοκομείο του Πριγκιπάτου. Ο ηγέτης του Forza Italia βρισκόταν στη Valbonne, μια πόλη κοντά στη Νίκαια, όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας.

1

Να σημειωθεί ότι ο 84χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στις 2 Σεπτεμβρίου μαζί με δύο από τα παιδιά του.

Στις 4 Σεπτεμβρίου εισήχθη στο νοσοκομείο με covid-19 και πήρε εξιτήριο 10 μέρες αργότερα.

Η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη, καθώς είχε προσβληθεί από πνευμονία, ενώ η ηλικία του και η ήδη επιβαρυμένη υγεία του τον κατέτασσαν στους ασθενείς υψηλού κινδύνου. Ο ίδιος έλεγε μέσα από το νοσοκομείο ότι ζει μια πραγματική "κόλαση", ενώ όταν βγήκε είπε ότι πέρασε την "μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του", σημείωσε ότι "ο καθένας από εμάς είναι εκτεθειμένος στο ρίσκο να μολύνει τους άλλους" και έκανε έκκληση προς όλους να δείξουν μεγαλύτερη ευθύνη.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση