Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο ελληνικοί προορισμοί ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς στο Instagram

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 15:12 Δύο ελληνικοί προορισμοί ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς στο Instagram

Δείτε σε ποια θέση αναδείχθηκαν μεταξύ των 50 κορυφαίων.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα δεδομένα σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής, ανάμεσα στους οποίους και το ταξίδι.

Δίνοντας μια ελπίδα ότι το 2021 θα μπορούμε να ταξιδέψουμε και πάλι η λίστα που δημοσίευσε η ταξιδιωτική εταιρεία Big 7 Travel αναδεικνύει τα πιο ινσταγκραμικά μέρη στον κόσμο, για να μπορέσουμε να ονειρευτούμε και πάλι. Η έρευνα βασίστηκε σε αποτελέσματα που ανέλυσαν τον αριθμό των hashtags ανά προορισμό στο instagram, τις ψήφους των αναγνωστών καθώς και εκείνες των διεθνών συντακτών της εταιρείας.

Ανάμεσα στους 50 κορυφαίους προορισμούς που διακρίνονται στη λίστα, λοιπόν, συναντώνται και δύο ελληνικοί: μία πόλη και ένα νησί.

Πρώτο στη λίστα συναντάται το ελληνικό νησί, το οποίο δεν είναι άλλο από τη Σαντορίνη. Το πολυφωτογραφημένο κυκλαδονήσι αναδείχθηκε στην 16η θέση της λίστας, αφήνοντας πίσω της προορισμούς όπως η Μπριζ στο Βέλγιο, η Λισαβόνα στην Πορτογαλία και η Στοκχόλμη στη Σουηδία. Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά για την ηφαιστειογενή Σαντορίνη ότι πρόκειται για ένα πανέμορφο μέρος, το οποίο κανείς μπορεί να επισκεφτεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, ενώ ξεχωρίζει τα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής κτίρια και εκκλησίες της, το υπέροχο φαγητό και τις λουλουδιασμένες εικόνες που συναντά κανείς σε όλο το νησί.

Ο δεύτερος ελληνικός προορισμός κλείνει την κορυφαία πενηντάδα της λίστας και δεν είναι άλλος από την Αθήνα. Στο δημοσίευμα χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς στον κόσμο, γι αυτό δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεται στη λίστα. «Αυτή η αρχαία πόλη με τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία παγκόσμιας κλάσης και το υπέροχο παραδοσιακό φαγητό προσφέρει αμέτρητες επιλογές για να ανανεώσετε τη σελίδα σας στο instagram», αναφέρει το άρθρο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην κορυφή της λίστας βρέθηκε το Τόκιο, με περισσότερες από 53 εκατομμύρια φωτογραφίες με hashtag #Tokyo, με τις Φιλιππίνες να ακολουθούν στη δεύτερη θέση και το Παρίσι να ολοκληρώνει την κορυφαία τριάδα.

Πηγή:newsbeast.gr