Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πατέρας έστησε παγίδα στον βιαστή της 14χρονης κόρης του - Τον παρέδωσε στην Αστυνομία αφού πρώτα... [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 22:31 Πατέρας έστησε παγίδα στον βιαστή της 14χρονης κόρης του - Τον παρέδωσε στην Αστυνομία αφού πρώτα... [Βίντεο]

Ένας πατέρας στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας έστησε παγίδα σε έναν 22χρονο άνδρα που κατηγορείται ότι βίασε την 14χρονη κόρη του

Ένας πατέρας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας έστησε παγίδα σε έναν 22χρονο άνδρα που κατηγορείται ότι βίασε την 14χρονη κόρη του. Μαγνητοσκόπησε τη στιγμή που ο δράστης επισκέφτηκε ξανά το σπίτι του κοριτσιού.

Ο Jamil Chowdhury, 22 ετών, φέρεται ότι αντάλλαξε έναν "εξαιρετικά υψηλό" αριθμό μηνυμάτων με την κοπέλα στο Instagram μετά τη συνάντησή τους στο διαδίκτυο πέρυσι. Ο νεαρός κατηγορείται για βιασμό κατά τη διάρκεια επίθεσης στις 2 Ιανουαρίου στο σπίτι της κοπέλας στο Villawood στα δυτικά του Σίδνεϊ.

Φέρεται να προσπάθησε να δει ξανά την έφηβη στο σπίτι της τη Δευτέρα το βράδυ, η οικογένειά της όμως τον περίμενε και τον συγκράτησε μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Ο Chowdhury αρνήθηκε ότι έστειλε μηνύματα, αντ 'αυτού ισχυρίστηκε ότι το κορίτσι συνδέθηκε στον λογαριασμό του και στη συνέχεια αποσυνδέθηκε ώστε να απαντήσει μόνη της. Το βίντεο δείχνει ότι ο πατέρας κρατά τον Chowdhury κάτω σε έναν καναπέ κρατώντας τα χέρια του πάνω από το κεφάλι του. "Όταν ήρθε μπήκα πίσω από την κόρη μου, έκλεισα την πόρτα και τον άρπαξα στο λαιμό", είπε ο πατέρας στο 7News.

Δείτε το βίντεο:

Τι κατέθεσε ο δράστης

Η μητέρα του κοριτσιού γνώριζε τα μηνύματα μεταξύ του ζευγαριού μετά την πρώτη σεξουαλική επαφή, σύμφωνα με την αστυνομία. Στη συνέχεια είπε στον Chowdhury ότι η κόρη της ήταν ανήλικη και ότι σταμάτησε να επικοινωνεί μαζί της. Αλλά φέρεται να συνέχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα όπου "δήλωσαν την αγάπη τους για το άλλο" σύμφωνα με τις καταθέσεις.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο Chowdhury συναντήθηκε με την έφηβη την 1η Δεκεμβρίου του περασμένου έτους και συνέχισε τις "άσεμνες" συνομιλίες τους στο Instagram μέχρι το βράδυ της Δευτέρας. Η αστυνομία ισχυρίστηκε ότι ο Chowdhury ήλπιζε ότι αυτό θα διευκόλυνε το να πείσει το κορίτσι να κάνει σεξ μαζί του.

πηγή: thetoc.gr