Εκλεψαν την παράσταση Lady Gaga και Jennifer Lopez στην ορκωμοσία Μπάιντεν - Εντυπωσιακές εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 19:43 Εκλεψαν την παράσταση Lady Gaga και Jennifer Lopez στην ορκωμοσία Μπάιντεν - Εντυπωσιακές εικόνες

Η Lady Gaga τραγούδησε τον εθνικό ύμνο ενώ η Jennifer Lopez το "America the Beautiful".

Με δύο από τις πλέον διάσημες τραγουδίστριες της ποπ έγινε η τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν ο οποίος από σήμερα αποτελεί τον 46ο πρόεδρο των ΗΠΑ. Lady Gaga και Jennifer Lopez τραγούδησαν για τον νέο ένοικο του Λευκού Οίκου αλλά και τον αμερικανικό λαό που παρακολουθούσε τη διαδικασία από τη τηλεόραση αφού για πρώτη φορά δεν υπήρχε καθόλου κόσμος στο Καπιτώλιο λόγω του κορωνοϊού.

Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες ωστόσο, η σημερινή ημέρα θα μείνει στην Ιστορία, καθώς για πρώτη φορά μία γυναίκα αναλαμβάνει αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Η 56χρονη Κάμαλα Χάρις έγινε και η πρώτη μαύρη, ινδικής καταγωγής γυναίκα που αναλαμβάνει τον θώκο.

Η συγκίνηση της Lady Gaga και τα ισπανικά της Jennifer Lopez

H Lady Gaga εμφανώς συγκινημένη τραγούδησε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, συνοδεία της μπάντας του Σώματος Πεζοναυτών. H σταρ της ποπ χρησιμοποιησε ένα χρυσό μικρόφωνο και είχε μια χρυσή καρφίτσα σε σχήμα περιστεριού καρφωμένη στο ρούχο της.

Lady Gaga
Lady Gaga - Μπάιντεν

Η Τζένιφερ Λόπεζ που επέλεξε μία λευκή δημιουργία ερμήνευσε το "America the Beautiful" μετά την ορκωμοσία της Κάμαλα Χάρις, ενώ μίλησε και στην μητρική της γλώσσα, τα ισπανικά.

Τζένιφερ Λόπεζ
Τζένιφερ Λόπεζ
Το βράδυ το σόου με τον Τομ Χανκς

Ο Τζο Μπάιντεν και η Κάμαλα Χάρις θα απευθυνθούν στο έθνος σε μια ειδική τηλεοπτική εκπομπή με παρουσιαστή τον ηθοποιό Τομ Χανκς, η οποία θα ξεκινήσει στις 20.30 το βράδυ και θα μεταδοθεί από όλα τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα.

Στο σόου, που τιτλοφορείται "Γιορτάζουμε την Αμερική", θα εμφανιστούν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες όπως οι Τζον Μπον Τζόβι, Φου Φάιτερς, Τζον Λέτζεντ, Ντέμι Λοβάτο, Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και άλλοι.

Στην πρώτη του ομιλία, ο νέος πρόεδρος δήλωσε "σήμερα γιορτάζουμε τον θρίαμβο όχι ενός υποψηφίου, αλλά μιας ιδέας. Της ιδέας της δημοκρατίας... Αυτή την ώρα, φίλοι μου, η δημοκρατία νίκησε", χαιρετίζοντας μια ημέρα "ελπίδας" για την Αμερική.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση