«Welcome back»: Ο Μακρόν χαιρετίζει την απόφαση Μπάιντεν για επιστροφή στη Συμφωνία του Παρισιού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 22:22 «Welcome back»: Ο Μακρόν χαιρετίζει την απόφαση Μπάιντεν για επιστροφή στη Συμφωνία του Παρισιού

“Welcome back”: Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έστειλε σήμερα, σε ένα tweet στην αγγλική γλώσσα, τις «καλύτερες ευχές του για επιτυχία» στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Παράλληλα ο Μακρόν χαιρέτισε την απόφασή του να επιστρέψει η Ουάσινγκτον στην Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα, από την οποία είχαν αποχωρήσει οι ΗΠΑ έπειτα από απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ.

«Προς τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις, οι καλύτερες ευχές μου σε αυτήν την ιστορική ημέρα για τον αμερικανικό λαό», έγραψε ο Γάλλος πρόεδρος σε αυτό το μήνυμα που έστειλε στη συνέχεια και στα γαλλικά.

«Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του καιρού μας. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα κλιματικά δεδομένα αναλαμβάνοντας δράση υπέρ του πλανήτη μας, καλωσήρθατε και πάλι στη Συμφωνία του Παρισιού (Welcome bac«Welcome back»: Ο Μακρόν χαιρετίζει την απόφασή Μπάιντεν για επιστροφή στη Συμφωνία του Παρισιούk to the Paris Agreement)», έγραψε ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους σε αυτό το μήνυμα που απηύθυνε επίσης στην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις.

 

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση