Κορωνοϊός: Ζευγάρι παντρεμένο 70 χρόνια πέθανε κρατώντας σφιχτά το χέρι ο ένας του άλλου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 23:32 Κορωνοϊός: Ζευγάρι παντρεμένο 70 χρόνια πέθανε κρατώντας σφιχτά το χέρι ο ένας του άλλου

Τρεις μέρες πριν κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ζευγάρι έφυγε με μερικές στιγμές διαφορά από τη ζωή κρατώντας σφιχτά το χέρι ο ένας του άλλου.

Ο Ντικ και η Σίρλεϊ Μικ, 89 και 87 ετών αντίστοιχα, κατέληξαν σε νοσοκομείο κοντά στο σπίτι τους στο Οχάιο. Το τραγικό είναι ότι έφυγαν από τη ζωή τρεις εβδομάδες αφού γιόρτασαν την 70ή επέτειο γάμου τους και ενώ είχαν ραντεβού σε 72 ώρες για να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Είχαν πέντε παιδιά, 13 εγγόνια και 28 δισέγγονα. Το ζευγάρι γιόρτασε την πλατινένια επέτειο γάμου στις 22 Δεκεμβρίου και λίγες ημέρες μετά άρχισαν να αισθάνονται άσχημα. Στις 8 Ιανουαρίου βγήκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο την ίδια μέρα και τοποθετήθηκαν σε ξεχωριστά δωμάτια σε διαφορετικούς ορόφους. Η κατάστασή τους γρήγορα επιδεινώθηκε και μία από τις κόρες τους ζήτησε από το νοσηλευτικό προσωπικό να τους βάλουν μαζί και έτσι έγινε.

Η γυναίκα πέθανε πρώτη. Κρατούσαν τα σφιχτά τα χέρια. Η νοσοκόμα έβαλε το κεφάλι της γυναίκας στον ώμο του και του είπε: "Ντικ, είναι εντάξει τώρα να φύγεις. Η Σίρλεϊ σε περιμένει. Πέθανε μέσα σε λεπτά". "Οι γονείς μου είχαν την ευλογία να περάσουν μαζί τις πύλες του Παραδείσου και να είναι μαζί στην αιωνιότητα χωρίς να χρειαστεί να βιώσουν το "ώσπου να σας χωρίσει ο θάνατος"" είπε η μία κόρη τους.

πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση