Οι πρώτες στιγμές της καραμπόλας με 130 οχήματα στο Τέξας - Συγκλονιστικό βίντεο με τις συγκρούσεις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 11:42 Οι πρώτες στιγμές της καραμπόλας με 130 οχήματα στο Τέξας - Συγκλονιστικό βίντεο με τις συγκρούσεις

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα που προκλήθηκε από τις κακές καιρικές συνθήκες.

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Πέμπτη σε καραμπόλα 133 οχημάτων στο Τέξας, η οποία προκλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, όπως μεταδίδει το CNN.

Τουλάχιστον 65 άνθρωποι χρειάστηκε να μεταφερθούν σε τοπικά νοσοκομεία, ανέφερε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Τζιμ Ντέιβις σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το περιστατικό. Αρκετοί άνθρωποι δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο.

Το περιστατικό ήταν ένα από τα αρκετά που καταγράφηκαν στην ευρύτερη περιοχή λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου από τον πάγο. Ακόμη τρεις θάνατοι καταγράφηκαν σε δυστυχήματα στο Ντάλας και αποδίδονται στον πάγο στους δρόμους, όπως αναφέρουν οι Αρχές. Ένας άνθρωπος πέθανε σε σύγκρουση 18 οχημάτων.

Στο μεταξύ, οδηγοί κατέγραψαν τις πρώτες στιγμές της μεγάλης καραμπόλας στην οποία ενεπλάκησαν 133 αυτοκίνητα και φορτηγά. Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν και αρκετοί εγκλωβίστηκαν στο περιστατικό που προκάλεσε χάος στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση