Θηριώδες αυτοκίνητο γλιστράει στον παγωμένο δρόμο – Απίστευτο βίντεο στις ΗΠΑ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 17:34 Θηριώδες αυτοκίνητο γλιστράει στον παγωμένο δρόμο – Απίστευτο βίντεο στις ΗΠΑ Φωτογραφία από: Facebook / ABC Action News

Το βίντεο έχει τραβηχτεί στο Nashville, στις ΗΠΑ και είναι η καλύτερη απόδειξη του γιατί πρέπει να δείχνουμε τεράστια προσοχή όταν οδηγούμε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Με την κακοκαιρία «Μήδεια» να χτυπά την χώρα μας, το βίντεο αυτό από τις ΗΠΑ είναι το καλύτερο παράδειγμα για το τι μπορεί να πάει στραβά σε ένα δρόμο μετά από χιονόπτωση.

Το βίντεο δείχνει τις προσπάθειες ενός οδηγού να βγει στο δρόμο, ο οποίος όμως έχει παγώσει από το κρύο. Ο οδηγός κάνει όπισθεν βγαίνοντας από το πάρκινγκ και ξαφνικά… τσουλάει!

Το όχημα αν και πολύ βαρύ, ξεκινά να κατηφορίζει στο πλάι, με τις στιγμές να είναι πραγματικά τρομακτικές για όποιον βρισκόταν στο τιμόνι και συνειδητοποίησε πως δεν είχε κανένα έλεγχο στο όχημα.

Δείτε το βίντεο από τις ΗΠΑ
Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν ένα «ιστορικό κύμα» βαρυχειμωνιάς σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα 150 εκατομμύρια (!) Αμερικανοί πολίτες βρίσκονται υπό καθεστώς ειδικών συνθηκών λόγω της κακοκαιρίας.
 
πηγή: newsit.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση