Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τάιγκερ Γουντς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από σοβαρό τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 23:17 Ο Τάιγκερ Γουντς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από σοβαρό τροχαίο

Τραυματισμένο από το διαλυμένο όχημά του έβγαλαν οι διασώστες τον θρύλο του παγκόσμιου γκολφ, Τάιγκερ Γουντς. Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από το σημείο του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Σε κίνδυνο βρίσκεται η ζωή του Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε την Τρίτη (23/2).

Ο Τάιγκερ Γουντς – κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες- έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο βγήκε από την πορεία του, αναποδογύρισε και προσέκρουσε σε δέντρα!

Ο Αμερικανός γκόλφερ, ανασύρθηκε ζωντανός από το όχημα του και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με σοβαρά τραύματα, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

«Στις 23 Φεβρουαρίου 2021, περίπου στις 7:12 π.μ., η LASD ανταποκρίθηκε σε μία σύγκρουση με ένα όχημα στα σύνορα των Rolling Hills Estates και Rancho Palos Verdes … ο οδηγός και ο μοναδικός επιβάτης αναγνωρίστηκε ως παίκτης του γκολφ PGA, Έλντρικ Τάιγκερ Γουντς» ανέφερε το γραφείο του σερίφη σε δελτίο Τύπου.

Σμπαράλια το όχημα

Το όχημα του θρύλου του παγκόσμιου γκολφ υπέστη σοβαρές ζημιές και τα σωστικά συνεργεία αναγκάστηκαν να τον απεγκλωβίσουν με ειδικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται σε απολύτως δύσκολες περιπτώσεις.

Ο μάνατζερ του Τάιγκερ Γουντς, Μάρκ Στάινμπεργκ είπε ότι υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς στα πόδια και ότι υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Δείτε video από το σημείο του τροχαίου

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο του ατυχήματος

 

 

 

 

πηγή: newsit.gr