Πρίγκιπας Φίλιππος: Αργεί το εξιτήριο - Τι αναφέρουν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 15:02 Πρίγκιπας Φίλιππος: Αργεί το εξιτήριο - Τι αναφέρουν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Την ένατη ημέρα περνά στο νοσοκομείο ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, τη μεγαλύτερη σε διάρκεια νοσηλεία του σε μη προγραμματισμένη εισαγωγή εδώ και μία δεκαετία.

Μάλιστα, αναμένεται να παραμείνει νοσηλευόμενος για αρκετές ημέρες. Οι αρμόδιοι δεν αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει μία μόλυνση, αλλά λέγεται ότι είναι άνετος στο νοσοκομείο και ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία. Ήταν η πρώτη ενημέρωση από τα Ανάκτορα σχετικά με την κατάσταση του Δούκα του Εδιμβούργου από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο πρίγκιπας εισήχθη στο νοσοκομείο του Λονδίνου για "παρατήρηση και ξεκούραση" μετά την αδιαθεσία του.

Χθες, Τρίτη, τα νέα ήταν ενθαρρυντικά αφού ο νεότερος γιος του Φίλιππου, πρίγκιπας Εδουάρδος αποκάλυψε ότι αυτός και άλλοι γαλαζοαίματοι κρατούν σταυρωμένα τα δάχτυλα για τον Δούκα αλλά τα πηγαίνει πολύ καλύτερα. Το γεγονός ότι η νοσηλεία του συνεχίζεται και αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ημέρες ακόμη προκαλεί ανησυχίες αφού αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η παραμονή του στο νοσοκομείο θα είναι για λίγες ημέρες.

Η ανακοίνωση του εκπροσώπου των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ αναφέρει: "Ο Δούκας του Εδιμβούργου παραμένει στο νοσοκομείο "Βασιλιάς Εδουάρδος ο Η'" όπου λαμβάνει ιατρική φροντίδα για μία μόλυνση. Είναι άνετα και ανταποκρίνεται στη θεραπεία αλλά αναμένεται να παραμείνει για αρκετές ημέρες".

Πηγή: dailymail.co.uk

Προσαρμοσμένη αναζήτηση