Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγγραφέας που έχει πάρει συνέντευξη από 177 αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες μοιράζεται το μυστικό τους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 17:40 Συγγραφέας που έχει πάρει συνέντευξη από 177 αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες μοιράζεται το μυστικό τους

Ο Thomas Corley, αρθρογράφος του Business Insider, παρατήρησε ότι όλοι οι εκατομμυριούχοι πριν τα καταφέρουν είχαν μια κοινή συνήθεια.

Ένας συγγραφέας που έχει πάρει συνέντευξη από 177 αυτοδημιούργητους εκατομμυριούχους σίγουρα θα ξέρει κάτι παραπάνω για το ποιες συνήθειες ευνοούν τα οικονομικά μας μακροπρόθεσμα.

Ο Thomas C. Corley, λοιπόν, εδώ και πάρα πολλά χρόνια παίρνει συνεντεύξεις από σημαντικούς επιχειρηματίες κι έχει γράψει αρκετά βιβλία για τη δημιουργία πλούτου και τις συνήθειες των πετυχημένων ανθρώπων.

Ο Corley, ειδικός επί του θέματος, παρατήρησε ότι όλοι οι εκατομμυριούχοι, πριν γίνουν εκατομμυριούχοι, ανεξαρτήτως αντικειμένου, είχαν μια κοινή συνήθεια.

Όλοι αποταμίευαν το 10 – 20% των εισοδημάτων τους. Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που τους διαφοροποιεί μακροπρόθεσμα.

Σύμφωνα με έρευνες, στις ΗΠΑ, οι εργαζόμενοι, κατά μέσο όρο, βάζουν στην άκρη το 8%.

Η βρετανική εταιρεία AJ Bell πραγματοποίησε έρευνα, η οποία έδειξε ότι αν ξεκινήσουμε να βάζουμε στην άκρη ευρώ 20,80 ευρώ την εβδομάδα στα 22 μας, στα 65 θα είμαστε εκατομμυριούχοι.  Είναι λίγο δύσκολο να το πιστέψουμε αλλά το σίγουρο είναι ότι η αποταμίευση κάποιου ποσού τον μήνα είναι απαραίτητη, «για μια βροχερή μέρα» που λένε και οι Άγγλοι.

πηγή: gazzetta.gr