Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία: Ήταν σε καραντίνα στο υπόγειο και πέθαναν - Τους βρήκε η 11χρονη κόρη τους (pics, vid)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 16:14 Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία: Ήταν σε καραντίνα στο υπόγειο και πέθαναν - Τους βρήκε η 11χρονη κόρη τους (pics, vid) (φωτο αρχείου Reuters)

Ένα τόσο δυσάρεστο και σκληρό περιστατικό σίγουρα μπορεί να μας υπενθυμίσει πόσο μεγάλες και φρικιαστικές απώλειες έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού, και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει… Η ιστορία ενός 11χρονου παιδιού στις ΗΠΑ είναι πραγματικά συγκλονιστική. 

Στις 18 Φεβρουαρίου, η Erika και ο Gregory Greenman βρέθηκαν νεκροί στο υπόγειο του σπιτιού τους από την 11χρονη κόρης τους… Το ζευγάρι, και οι δύο κοντά στα 40, είχε μπει σε καραντίνα καθώς και είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. 

Οι γείτονες της οικογένειας στο Missouri περιγράφουν συντετριμμένοι το περιστατικό και κάνουν λόγο για δύο εξαιρετικούς ανθρώπους. «Το να χάνεις τους γονείς σου την ίδια στιγμή για ένα 11χρονο είναι μία πραγματική τραγωδία» λέει γείτονάς τους. 

Δείτε εδώ φωτογραφίες:

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, το ζευγάρι παρουσίαζε έντονα συμπτώματα κορονοϊού και είχε πάει στο νοσοκομείο. Επέστρεψαν όμως στο σπίτι και μπήκαν σε καραντίνα στο υπόγειο του σπιτιού τους. 

Ένα ακόμα τραγικό στοιχείο σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι οι τοπικές Αρχές – σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ – αδυνατούσε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του ζευγαριού και τελικά βοήθησαν γνωστοί και φίλοι που κινητοποιήθηκαν μέσω των social media…

Δείτε βίντεο:

Πηγή: newsit.gr