Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Influencer έκανε τατουάζ ένα QR Code που θα ανοίγει το Instagram του, αλλά τελικά δεν δουλεύει (pic & vids)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 18:26 Influencer έκανε τατουάζ ένα QR Code που θα ανοίγει το Instagram του, αλλά τελικά δεν δουλεύει (pic & vids)

Ιnfluencer που είχε γίνει viral με το τατουάζ στον αυχένα του που θα άνοιγε το Instagram του παραδέχθηκε ότι το QR Code δεν λειτουργεί.

Ένας Κολομβιανός influencer που είναι διάσημος για το τατουάζ του με το QR code, το οποίο θεωρητικά θα άνοιγε το Instagram του παραδέχθηκε ότι το σκανάρισμα δεν δουλεύει. Ο Mauricio Gomez, γνωστός ως ‘’La Liendra’’ μοιράστηκε ένα βίντεο με τους 5,4 εκατ. followers του, όπου έδειχνε πώς το τατουάζ δούλευε.

O La Liendra δείχνει στην κάμερα τα τατουάζ του, πριν αποκαλύψει το QR code στον αυχένα του.

 
 

Η κοπέλα του που φαίνεται ότι κρατούσε το κινητό, σκανάρει το τατουάζ και εμφανίζεται ένα μήνυμα για να ανοίξει η σελίδα του στο Instagram.

 

 

Ακόμα και το τατουάζ να δούλεψε κάποια στιγμή, σίγουρα δεν δουλεύει πια, όπως είπε ο influencer στον φίλο του πλαστικό χειρουργό, Carlos Ramos. Πιθανώς, το δέρμα να έχει αλλάξει ελάχιστα και αυτός είναι ο λόγος που πια δεν λειτουργεί, αν δεχτούμε ότι κάποια στιγμή δούλεψε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη "La Liendra" (@la_liendraa)

 

πηγή: gazzetta.gr