ΗΠΑ: Ο δράστης επίθεσης στην Καλιφόρνια με τους 4 νεκρούς γνώριζε τα θύματά του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 23:02 ΗΠΑ: Ο δράστης επίθεσης στην Καλιφόρνια με τους 4 νεκρούς γνώριζε τα θύματά του ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Η επίθεση στο Όραντζ, στην Καλιφόρνια, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο χθες τεσσάρων ανθρώπων, μεταξύ αυτών ενός 9χρονου αγοριού, έγινε από έναν 44χρονο άνδρα που γνώριζε τα θύματά του.

Αυτό έγινε σήμερα γνωστό, από την αστυνομία, η οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο η επίθεση να ήταν ένα τυχαίο γεγονός.

Εκτός του αγοριού, ένας άνδρας και δύο γυναίκες σκοτώθηκαν στην επίθεση, είπε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, η υπαστυνόμος του αστυνομικού τμήματος του Όραντζ Τζένιφερ Άματ. Άλλη μια γυναίκα και ο δράστης τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται, σύμφωνα με την αξιωματικό.

Οι αρχές αναγνώρισαν τον ύποπτος ως τον Αμινάνταμπ Γκαξιόλα Γκονζάλες, ηλικίας 44 ετών, κάτοικο της διπλανής πόλης Φούλερτον. Ο 44χρονος μπήκε στην επιχείρηση Unified Homes χθες και κλείδωσε την πόρτα χρησιμοποιώντας μια κλειδαριά ασφαλείας για ποδήλατα.

Η αστυνομία εντόπισε ένα ημιαυτόματο περίστροφο, σπρέι πιπεριού και χειροπέδες.

Η επίθεση στο Όραντζ, σε απόσταση περίπου 48 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά του Λος Άντζελες, είναι η τρίτη ένοπλη επίθεση με πολλά θύματα στις ΗΠΑ σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση