Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανατριχίλα: Σαύρα - «δεινόσαυρος» ανεβαίνει ανενόχλητη τα ράφια σούπερ μάρκετ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 20:12 Ανατριχίλα: Σαύρα - «δεινόσαυρος» ανεβαίνει ανενόχλητη τα ράφια σούπερ μάρκετ

Η σαύρα ανέβηκε ανενόχλητη τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ στην Ταϊλάνδη. Φυσικά, το βίντεο έγινε viral

Καμία επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ δεν θα μπορέσει να γίνει πλέον πιο τρομακτική από αυτή που βίωσε μια γυναίκα στην Ταϊλάνδη. Πηγαίνοντας να γεμίσει το καλάθι της, έντρομη είδε μια τεράστια σαύρα να σκαρφαλώνει σε ράφια και απαθανάτισε το συμβάν. Φυσικά, έγινε viral προκαλώντας ανατριχίλα. 

Η σαύρα, που μοιάζει με τέρας βγαλμένο από το «Stranger Things», ανέβαινε άνετα τα ράφια μιας γωνιάς του σούπερ μάρκετ, μέχρι που έφτασε στην κορυφή, ρίχνοντας διάφορα προϊόντα. Οι πελάτες παρακολουθούν με δέος και συνάμα δυσπιστία αυτό που βλέπουν με τα μάτια τους. 

Σύμφωνα με το UNILAD, είναι μια ασιατική σαύρα που ζει στο νερό, ένα είδος που είναι κοινό στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γνωστό για τις τάσεις φυγής τους. Είναι από τα μεγαλύτερα ερπετά στον κόσμο και πολλές τρέφονται με νεκρά ζώα. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί σε εμάς να προκαλεί φρίκη, αλλά μάλλον οι Ταϋλανδοί δεν είναι και τόσο ασυνήθιστοι σε τέτοιες... επισκέψεις.

πηγή: reader.gr